Άγραφα: Πωλούσαν σε παζάρι επικίνδυνα πλαστικά όπλα

Άγραφα: Πωλούσαν σε παζάρι επικίνδυνα πλαστικά όπλα

Τα όπλα, που πολλοί είχαν αγοράσει στα παιδιά τους, είχαν την δυνατότητα να εκτοξεύουν πλαστικά σφαιρίδια σε μεγάλη απόσταση με πεπιεσμένο αέρα

Άγραφα: Πωλούσαν σε παζάρι επικίνδυνα πλαστικά όπλα
Μπορεί το υλικό κατασκευής τους να ήταν πλαστικό, αλλά αυτό δεν καθιστούσε ακίνδυνα τα δεκάδες όπλα που διέθεταν προς πώληση τρεις αλλοδαποί σε τοπική εμποροπανήγυρη στην ευρύτερη περιοχή των Αγράφων Ευρυτανίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καρπενησίου που περιπολούσαν στο παζάρι είδαν αρκετά παιδάκια κρατούσαν στα χέρια τους πλαστικά αεροβόλα που τους είχαν αγοράσει οι γονείς τους, αλλά διαπίστωσαν ότι τα όπλα είχαν την δυνατότητα να εκτοξεύουν πλαστικά σφαιρίδια σε μεγάλη απόσταση με πεπιεσμένο αέρα με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος.

Έτσι, συνέλαβαν τους μικροπωλητές που τα διέθεταν, δυο Κινέζους ηλικίας 43 και 39 χρόνων και έναν 31χρονο από το Μπανγκλαντές, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων. Το επικίνδυνο εμπόρευμά τους, που αποτελούνταν συνολικά από 128 πλαστικά αεροβόλα πιστόλια και τυφέκια και 49 συσκευασίες με πλήθος πλαστικών σφαιριδίων, κατασχέθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης