Σιάτιστα: Έπαιξε ένα ευρώ και κέρδισε 921.000 την προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου
Ο υπερτυχερός του Λοττο δεν έχει ακόμα βρεθεί
Πλούσιος σε μια βραδιά έγινε ο τυχερός που έπαιξε ένα δελτίο Λόττο αξίας μόλις ένα ευρώ στη Σιάτιστα.
Ο αγνώστων στοιχείων υπερτυχερός πέτυχε και τους έξι αριθμούς και έγινε πλουσιότερος κατά 921.981,73 ευρώ μετά την κλήρωση της Τετάρτης.
Οπως έλεγαν χαρακτηριστικά οι κάτοικοι της Σιάτιστας, η τύχη χαμογέλασε σε έναν συμπολίτη τους, τη στιγμή που όλη η πόλη γιόρταζε τιμώντας την Κοίμηση της Θεοτόκου με τα μοναδικό της έθιμο με τους περίφημους καβαλάρηδες.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.