Μια τετραμελής σπείρα «έγδυνε» μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού σε διάφορες περιοχές των βορείων προαστίων.
Σύμφωνα με την αστυνομία οι δύο Έλληνες και οι δύο Αλβανοί τους τελευταίους οχτώ μήνες είχαν χτυπήσει 6 φορές σε Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Άγιο Στέφανο και Νέα Ιωνία αφαιρώντας διάφορα εξαρτήματα.
Το τελευταίο χτύπημά τους σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Χαλάνδρι όταν και εντοπίστηκαν από αστυνομικούς.
Στην κατοχή τους, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που επέβαιναν και στην οικία του ενός εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;