Έπαιρνε επί ενάμισι χρόνο τη σύνταξη της νεκρής συζύγου του

Έπαιρνε επί ενάμισι χρόνο τη σύνταξη της νεκρής συζύγου του

Έκανε τακτικά αναλήψεις από τα Α.Τ.Μ. χρησιμοποιώντας την κάρτα της αποθανούσας.

Έπαιρνε επί ενάμισι χρόνο τη σύνταξη της νεκρής συζύγου του
Δικογραφία για απάτη σχηματίστηκε σε βάρος ενός 70χρονου που διαπιστώθηκε ότι εισέπραττε επί ενάμισι χρόνο τη σύνταξη της θανούσας συζύγου του, χωρίς να έχει δηλώσει το θάνατό της στο Ι.Κ.Α. ώστε να διακοπεί η καταβολή της.

Στη δικογραφία που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ο 70χρονος κατηγορείται ότι καρπωνόταν έως και το Μάρτιο του 2014 τη σύνταξη της συζύγου του, η οποία απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2012. 

Μάλιστα, έκανε τακτικά αναλήψεις από τα Α.Τ.Μ. χρησιμοποιώντας την κάρτα της αποθανούσας.

Σύμφωνα με το Ι.Κ.Α., η ζημιά που προκλήθηκε στο Ίδρυμα από την καταβολή σύνταξης στην ασφαλισμένη που εισέπραττε ο 70χρονος, φτάνει τα 11.500 ευρώ χωρίς τους απαραίτητους τόκους. Τη σχετική έρευνα διενήργησε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης