Λάρισα: Διέρρηξε ιατρείο και έκλεψε… απορρυπαντικά!

Λάρισα: Διέρρηξε ιατρείο και έκλεψε… απορρυπαντικά!

Δράστης ετών... 16 λήστεψε κρεοπωλείο - Νεαρό ζευγάρι «ποντικών» στην Κατερίνη

Αφήνουν στην άκρη τους... καβγάδες Μπουτάρης και Παπαγεωργόπουλος
Λάρισα: Διέρρηξε ιατρείο και έκλεψε… απορρυπαντικά!
Δεν είχε ανάγκη από εξετάσεις ένας 33χρονος που παραβίασε την κεντρική είσοδο ενός ιατρείου στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας. Στόχος του ήταν να «σηκώσει» ό,τι πολύτιμο υπήρχε, αλλά βρήκε μόνο έναν εκτυπωτή και για να μη φύγει άπρακτος έκλεψε τα… προϊόντα καθαρισμού!

Ο δράστης άφησε πίσω του αρκετά ίχνη ώστε να οδηγηθούν σε αυτόν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας. Κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν στην αυλή ο εκτυπωτής, τα απορρυπαντικά και ένα πλαστικό δοχείο που αποδόθηκαν στο γιατρό, ενώ ο 33χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Κλείσιμο
Δράστης ετών... 16 λήστεψε κρεοπωλείο 
Ένας ανήλικος μπήκε σε ένα κρεοπωλείο στην Κοζάνη τη στιγμή που ο 58χρονος ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένος και «βούτηξε» από το ταμείο ένα μικρό χρηματικό ποσό, το κινητό του κρεοπώλη και ένα… ακονιστήρι! Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν το 16χρονο δράστη, πάνω στον οποίο κατασχέθηκαν έξι ναρκωτικά χάπια και ένα γυναικείο δαχτυλίδι που είχε κλέψει νωρίτερα στην Πτολεμαΐδα! Ο πιτσιρικάς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές. 

Νεαρό ζευγάρι «ποντικών» στην Κατερίνη
Διάφορα είδη συνολικής αξίας 100 ευρώ έκλεψε ένα ζευγάρι από ένα κατάστημα στην Κατερίνη. Τα κλοπιμαία έκρυβε η 20χρονη γυναίκα, όσο ο 24χρονος συνοδός της κρατούσε απασχολημένο τον 46χρονο ιδιοκτήτη. Όμως, η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος των δύο Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης