Πολυεθνική σπείρα διακινούσε χασίς στην Αχαΐα

Πολυεθνική σπείρα διακινούσε χασίς στην Αχαΐα

Με διπλή ενέδρα της Δίωξης Ναρκωτικών στο Ψαροφάι Πατρών και έξω από το Παμπελοποννησιακό στάδιο, δόθηκε τέλος στη δράση μιας πολυεθνικής συμμορίας που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αχαΐα. Τέσσερα από τα πέντε μέλη της συνελήφθησαν και σχεδόν 13 κιλά ακατέργαστης κάνναβης έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών.

Πολυεθνική σπείρα διακινούσε χασίς στην Αχαΐα
Αρχικά, εντοπίστηκαν ένας 42χρονος Έλληνας και ένας 32χρονος Αλβανός που επέβαιναν σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα, στα οποία οι αστυνομικοί βρήκαν δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 152 γραμμαρίων δυο κινητά και 500 ευρώ. 

Αμέσως μετά, συνελήφθη ένας 23χρονος Βούλγαρος, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δυο πυκνόφυτες αγροτικές περιοχές στο Φαρραί Αχαΐας όπου, μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους, είχε κρύψει τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη βάρους επτά κιλών και 498 γραμμαρίων. 

Κλείσιμο
Στα σπίτια του 23χρονου και του 44χρονου Βούλγαρου, στο Χαϊκάλι και την Περιστέρα Αχαΐας, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλες τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τριών κιλών και 170 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό ενός ακόμη Βούλγαρου, τα στοιχεία του όποιου έχουν ταυτοποιηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης