H «Προδοσία», ένα από τα σπουδαιότερα έργα του νομπελίστα συγγραφέα Χ.Πιντερ, ανεβαίνει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στο θέατρο Μικρό Παλλάς, σε μετάφραση Μάριου Πλωρίτη και σκηνοθεσία Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.
«ΠΡΟΔΟΣΙΑ» Με τον όρο προδοσία χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε αθέτηση υποχρεώσεων δεσμεύσεων ή υποσχέσεων μέσα σε μια σχέση.Είναι επίσης η εξαπάτηση ερωτικού συντρόφου, φίλου ή συγγενη, καθώς και η διάψευση προσδοκιών και ελπίδων των άλλων ή και του ίδιου του εαυτού.
«ΜΝΗΜΗ» Με τον όρο μνήμη χαρακτηρίζεται η διαδικασία του ανθρώπινου εγκεφάλου, να θυμαται τις γνώσεις τις εμπειρίες αλλα και τις εντυπώσεις που αποκομίζει στην διάρκεια της ζωής του.
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και η Κατερίνα Παπαδάκη έρχονται αντιμέτωποι με μια πολλαπλή προδοσία σε ένα ταξίδι στον Χρόνο προς το Παρελθόν, με μοναδικό οδηγό τη Μνήμη.
Μόνο που κάποιες φορές και η Μνήμη Προδιδει…