Heavy Metal βραδιά στην «Αρχιτεκτονική»

Heavy Metal βραδιά στην «Αρχιτεκτονική»

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι Alphastate, οι Bethlem και οι Solar Mass ανεβαίνουν στη σκηνή της «Αρχιτεκτονικής» και ταξιδεύουν το κοινό σε σκληρούς ήχους

Heavy Metal βραδιά στην «Αρχιτεκτονική»
Η All For Music Team σε συνέχεια των φεστιβάλ που διοργανώνει, «ταξιδεύει» σε σκληρούς ήχους και μας προσκαλεί σε μια heavy metal βραδιά.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου οι Alphastate, οι Bethlem και οι Solar Mass ανεβαίνουν στη σκηνή της «Αρχιτεκτονικής» για να κερδίσουν το αθηναϊκό κοινό με τη διαφορετικότητα τους.

Κλείσιμο
Οι Alphastate
είναι από τις ιδιαίτερες μπάντες που δραστηριοποιούνται μουσικά με τέτοιο τρόπο που δεν μπορείς παρά να τις λατρέψεις. Μέσα από το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Out Of Black» και με φανερές επιρροές από μπάντες όπως Steelheart, Black Label Society, Ozzy Osbourne, Pantera, Primal Fear και Brainstorm, όχι μόνο συνδυάζουν τη μουσική των 80’s, αλλά είναι έτοιμοι να συστηθούν στο μεταλλικό κόσμο.

Bethlem

Οι Bethlem εξερευνούν τον βαρύ ήχο και πίνουν μπύρες. Ξεκίνησαν πριν 3 χρόνια από τον Γρηγόρη σε κιθάρα και φωνή, και τον Βασίλη στα τύμπανα, με τον Δημήτρη να έρχεται στο μπάσο ένα χρόνο αργότερα, φέροντας κι άλλες μπύρες. Ηχογράφησαν το πρώτο τους demo τον Αύγουστο του ’16 στον δικό τους χώρο στην Αργυρούπολη, και αμέσως μετά προστέθηκε και ο Παναγιώτης στην κιθάρα, ο οποίος δουλεύει σε καφενείο και κερνάει μπύρες τους υπόλοιπους μετά τις πρόβες. Συνεχίζουν τη σύνθεση καινούργιων κομματιών για το πρώτο LP, κι αν δεν τους κάτσει η φάση, θα ασχοληθούν με την ζυθοποιία.
 
The Solar Mass 

Oι The Solar Mass φτιάχτηκαν το 2015 από τους Θοδωρή, Κωνσταντίνο και Λουκά ως μία απόπειρα μίξης των Southern και New Wave επιρροών τους. Στη συνέχεια το σχήμα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Joni πίσω από τα τύμπανα και τον Δημήτρη στη δεύτερη κιθάρα. Έχουν κυκλοφορήσει το πρώτο τους single με τίτλο Paranoia και αναμένεται το πρώτο ολοκληρωμένο τους full-length εντός του 2017.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης