Οι «Εκείνος + Εκείνος» στο Σταυρό του Νότου Plus

Οι «Εκείνος + Εκείνος» στο Σταυρό του Νότου Plus

Η νέα δισκογραφική δουλειά και η επιστροφή στην γνωστή αθηναϊκή σκηνή

Οι «Εκείνος + Εκείνος» στο Σταυρό του Νότου Plus
Έλειψαν 11 χρόνια από τα μουσικά πράγματα. Το Σάββατο 14 Μαΐου επιστρέφουν στον Σταυρό του Νότου Plus για να γιορτάσουν το come back τους αλλά και τη δημιουργία του νέου τους δίσκου με τίτλο «Μέτρα με τέχνη τον καιρό». Η νέα δισκογραφική τους δουλειά περιλαμβάνει μια συλλογή από τραγούδια,  τα οποία οι «Εκείνος + Εκείνος» τα ερμηνεύουν  με αγαπημένους φίλους ερμηνευτές.

Στον δίσκο μέχρι στιγμής συμμετέχουν ( αλφαβητικά ) ο B.D. Foxmoor των Αctive Member, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Βασίλης  Καζούλλης, ο Πάνος Κατσιμίχας, ο Γιάννης Μηλιώκας , ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Κλείσιμο
Στη νέα μουσική παράσταση – γιορτή στον Σταυρό του Νότου Plus, θα μοιραστούν  με  τους παλιούς και νέους φίλους τα κλασσικά  και  αγαπημένα τους  κομμάτια όπως « Δεν θυμάσαι » «Χειμωνιάτικα Μπαρ» , «Χρώματα», «Μια γυναίκα μόνο ξέρει » , «Είσαι ότι Έχω », «Παραισθήσεις » , «Αγάπη , τι δύσκολο πράγμα» , «Τα Λόγια Κομμάτια» και το νέο «Να’μαστε μαζί».

Έτσι λοιπόν θα έχουν τη χαρά να φιλοξενήσουν τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και τον Μιχάλη Μυτακίδη – B.D. FOXMOOR των ACTIVE MEMBER.  Μαζί τους επίσης θα είναι οι εξαιρετικοί συνεργάτες Ευτυχία Μητρίτσα  , Σπύρος Μακρής και η Μαίρη Μπρόζη  …Ίσως υπάρξουν  ακόμα συμμετοχές  σαν εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Πάντα δίπλα τους  βέβαια οι φίλοι –συνεργάτες Βαγγέλης Κρίθαρης στις ηλ. κιθάρες , ο Γιάννης Γρυπαίος  στο μπάσο και ο Δημήτρης Αιγινίτης στα τύμπανα και στα φωνητικά

Μαζί …να θυμηθούμε τι ζητάει η καρδιά μας
Μαζί…να συλλαβίσουμε ξανά τα όνειρα μας
Μαζί ..ν’αντισταθούμε πριν μας πάρει από κάτω
Έλα να πιούμε τη ζωή μας άσπρο πάτο
 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης