Η Ειρήνη της Μεταπολίτευσης, τα ξαναφτιαγμένα ποδήλατα και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ

Η Ειρήνη της Μεταπολίτευσης, τα ξαναφτιαγμένα ποδήλατα και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ

Γνωρίστε πρόσωπα και προορισμούς της πόλης παρέα με το Citylife

Η Ειρήνη της Μεταπολίτευσης, τα ξαναφτιαγμένα ποδήλατα και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ
Παρακολουθήστε εδώ το Citylife
όπως προβάλλεται στο κανάλι Novalife της Nova

Κλείσιμο

Ο «γιατρός» των ποδηλάτων


Ο Μάριος Φωτόπουλος είναι μάστορας με όλη την σημασία της λέξης. Στο συνεργείο του -στον Υμηττό- έχει την δυνατότητα να ξαναφτιάξει, σε όποια κατάσταση και αν το βρει, το ποδήλατο των ονείρων σας.

Ο Μάριος γράφει : «Το πάθος μου για τα ποδήλατα ξεκίνησε σε πάρα πολύ μικρή ηλικία, παίζοντας όλη μέρα στις αλάνες φτιάχνοντας ράμπες και άλματα. Το BMX με οδήγησε στις μοτοσυκλέτες και οι μοτοσυκλέτες σε αγώνες MOTOCROSS. 'Έχω τελειώσει μηχανικός αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Παράλληλα από μικρός εργαζόμουν στο βουλκανιζατέρ του πατέρα μου, που είναι και το βασικό μου επάγγελμα, έχοντας έτσι τις γνώσεις και το χώρο μπόρεσα να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Θα ήθελα με μεγάλη μου ευχαρίστηση να ξαναζωντανέψω τις παιδικές σας αναμνήσεις ανακατασκευάζοντας το πρώτο σας ποδήλατο με λεπτομέρεια και μεράκι».

Tip:
Mario Volante, Αναγεννήσεως 11, Υμηττός
mariovolante.com

Συνάντηση με την Ειρήνη

 
Η ιστορία της Μεταπολίτευσης, αλλιώς!

Τι θα έλεγε σήμερα – τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της «Και βέβαια αλλάζει!» - η συγγραφέας Αγγέλα Καστρινάκη στην ηρωίδα της, την Ειρήνη; 

Η Αγγέλα Καστρινάκη, ζει στο Ρέθυμνο και διδάσκει Νεοελληνική Φιλολογία με την ιδιότητα της καθηγήτριας στο Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. 

Η συγγραφέας μας αποκαλύπτει ότι θέλει να γράψει κάποια στιγμή την συνέχεια, να παρακολουθήσει την πορεία της Ειρήνης στο Πανεπιστήμιο στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ΄80. 
 

Δροσερά αξεσουάρ


Ο Κωνσταντίνος Βαρβιτσιώτης μιλάει για την καλοκαιρινή συλλογή της A to Z Greek που διατίθεται σε 10 χώρες – από το Ντουμπάι, τον Λίβανο και την Τουρκία μέχρι το Μεξικό, τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Πρόκειται για μια σειρά από απλά, πολύχρωμα, παιχνιδιάρικα σχέδια εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι που βρίσκει ανταπόκριση και συνεχίζει την πορεία της. 

Tip:
www.atozgreek.com

Το φιλί σου να ρεφάρω...


Για το τέλος, ένα τραγούδι- ένα τραγούδι του Πέτρου Ν.Βεντουρή, το Χάρτινο λουλούδι.

Μουσική / Ερμηνεία : Πέτρος Ν. Βεντουρής
Στίχοι : Πέτρος Π. Βεντουρής

Tip:
Τον Πέτρο Ν. Βεντουρή συνοδεύουν ο Γιάννης Κονταράτος (Βιολί, Lap steel guitar) και η Αφροδίτη Μπόμπορα (Ακορντεόν, Φωνητικά ). 
www.facebook.com/ventourispetros
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης