Οι εμπειρίες του Φοίβου

Οι εμπειρίες του Φοίβου

Ο Φοίβος Δεληβοριάς φιλοξενείται στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου για τρεις μοναδικές παραστάσεις

Οι εμπειρίες του Φοίβου
Ο δημοφιλής και αγαπημένος από τον κόσμο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς, μαζί με τους συνεργάτες του, έχοντας ολοκληρώσει με επιτυχία την καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα, επιστρέφει στην πρωτεύουσα, φτιάχνοντας ένα μικρό, μουσικό μωσαϊκό στη σκηνή του Σταυρού του Νότου. Για τρία μόνο Σάββατα, στις 15, 22 και 29 Οκτωβρίου, ο τραγουδιστής θα μας παρουσιάσει ένα πολύ προσωπικό σκηνικό άλμπουμ, από όπου περνούν πρόσωπα και μέρη που αιχμαλωτίστηκαν στη μνήμη του καλλιτέχνη, από το 1989 μέχρι και σήμερα.

Από την Κική στην γκαρσόνα του «Χάλια», από τον σκύλο Βαγγέλη ως τον Πατώκο, από τα τάγματα της «Υβρεοπομπής» μέχρι τον Γκάλη και το Κουνελάκι, γνωστοί και άγνωστοι ήρωες μιας πραγματικότητας που συνήθως αγνοούμε, θα είναι αυτά τα βράδια πρωταγωνιστές και θα μας συστηθούν εκ νέου, σε μία παράσταση-“Best of”, λίγο πριν έρθουν τα καλύτερα. Το μουσικό πλήρωμα του Φοίβου βάζει ως στόχο να «ξυπνήσει» μέσα μας αναμνήσεις από τα παλιά, να μας θυμίσει όμορφες και αγαπημένες μελωδίες, και να μας διηγηθεί ιστορίες εμπνευσμένες από την ίδια τη ζωή.

Κλείσιμο
Στο πλευρό του Φοίβου θα βρίσκεται και η ερμηνεύτρια Χριστίνα Μαξούρη, η οποία θα δώσει το δικό της προσωπικό χρώμα στην παράσταση, και θα «ανακατέψει» τη σκηνή, όπως εκείνη ξέρει.

Σταυρός του Νότου - Κεντρική Σκηνή
Ώρα έναρξης: 22.30
Φραντζή και Θαρύπου 35 - 37, Νέος Κόσμος
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 9226975
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης