Έρχεται… η Νέα Απειλή

Έρχεται… η Νέα Απειλή

Το τελικό trailer του sequel της «Ημέρας Ανεξαρτησίας», που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 23 Ιουνίου, είναι εδώ

Έρχεται… η Νέα Απειλή

Το τελικό trailer του sequel της «Ημέρας Ανεξαρτησίας», που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 23 Ιουνίου, είναι εδώ


Το 1996 ο Ρόλαντ Έμεριχ ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη την πιο θεαματική και καταστροφική συνάμα επέλαση των Εξωγήινων στη Γη. Η «Ημέρα Ανεξαρτησίας» με μπάτζετ 75 εκατομμύρια δολάρια σκαρφαλώνει από την πρώτη στιγμή στην κορυφή του box office αποφέροντας τελικά στους παραγωγούς της το αστρονομικό ποσό των 817 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Είκοσι χρόνια μετά, το πολυαναμενόμενο sequel της με τίτλο «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» είναι γεγονός και ετοιμάζεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 23 Ιουνίου.

Ο σκηνοθέτης των καταστροφολογικών blockbusters, Ρόλαντ Έμεριχ, κάθεται και πάλι στη σκηνοθετική καρέκλα και μας υπόσχεται μέσα από εντυπωσιακά ψηφιακά εφέ να μην αφήσει κυριολεκτικά τίποτα όρθιο στη Γη. Το budget πια έχει ανέλθει στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Από το παλιό καστ επιστρέφουν ο Τζεφ Γκόλντμπλαμ και ο Μπιλ Πούλμαν με τον Γουίλ Σμιθ να αποφασίζει τελικά να κρατήσει αποστάσεις από το sequel. Στις νέες αφίξεις σημειώστε το νέο σταρ του Χόλιγουντ, Λίαμ Χέμσγουορθ, αλλά και τη Σαρλότ Γκαίνσμπουργκ.

Έχουν περάσει ακριβώς είκοσι χρόνια από την Ημέρα που οι Εξωγήινοι επιτέθηκαν στη Γη αφήνοντας πίσω τους ανυπολόγιστες καταστροφές και εκατόμβες θυμάτων. Παράλληλα όμως ανάγκασαν το ανθρώπινο γένος να ενωθεί και να δημιουργήσει ένα τεράστιο διεθνές αμυντικό πρόγραμμα για να προστατεύσει τον πλανήτη. Είναι όμως ικανό αυτό να το σώσει από τη νέα επίθεση των Εξωγήινων;

Μία μάχη χωρίς προηγούμενο ξεκινά! Οι Εξωγήινοι έχουν εξελιχθεί τεχνολογικά και μοιάζουν ανίκητοι. Όμως μία ομάδα γενναίων ανδρών και γυναικών θα αποδείξει ότι η Γη μπορεί να έχει ελπίδες…

Αφήστε στην άκρη τα γνωστά τσιτάτα «αυτά δεν γίνονται!» ή «πού είναι ο ρεαλισμός σε όλο αυτό;», εφοδιαστείτε με έναν κουβά ποπ κορν και απολαύστε μία χορταστική, καταστροφολογική περιπέτεια, που θέλει τους Εξωγήινους να κάνουν τη Γη… στάχτη και μπούρμπερη! Και μην αγχώνεστε… Στο τέλος πάντα –ως εκ θαύματος– σωζόμαστε.

Έτσι για να μπαίνετε στο κλίμα μέχρι τις 23 Ιουνίου, απολαύστε το τελικό trailer του «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή».

{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης