Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εχω υπάρξει κερατάς»

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εχω υπάρξει κερατάς»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μεγάλωσε μπροστά στα μάτια μας. Με άπειρες τηλεοπτικές εργατοώρες στην πλάτη του, τον παρακολουθήσαμε να βελτιώνεται, να κάνει καφριλίκια, να μην περνά καλά σε εκπομπές αλλά και το αντίθετο, να περνά τόσο καλά που ξεχνούσε ότι είναι ζωντανά στην τηλεόραση. Αυθόρμητος, σαρκαστικός, έξυπνος, ευγενικός, σαρωτικός, ειλικρινής και ενίοτε δύσκολος. Είναι ίσως ο μοναδικός Ελληνας παρουσιαστής που θα δεχόταν να απαντήσει σε μια #Ougachallenge χωρίς να ζητήσει να δει το τελικό κείμενο. Ντιβισμοί δεν χωράνε στον κόσμο του

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Εχω υπάρξει κερατάς»
Αντί για τυπικές, βαρετές εισαγωγές, του ζήτησα να κάνει έναν απολογισμό της φετινής χρονιάς. Με έναν μόνο όρο: να πει την αλήθεια. «Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δημιουργική. Θυμήθηκα γιατί κάνω αυτή τη δουλειά. Ξεκίνησα άσχημα. Με ένα κανάλι που μάλλον δεν με είχε στα πλάνα του. Με τάραξε αυτό. Επρεπε να τους αποδείξω ότι έχουν άδικο. Αρχικά είχα πει ότι θα έκανα μια ενότητα στο “Mega με Μία”. Δεν θα ήμουν στην ομάδα. Τελευταία μέρα το αποφάσισα. Μου το ζήτησε ο Μάρκος (σ.σ.: Σεφερλής). Τσίνισα. Τελικά έμεινα. Βγαίναμε Δευτέρα στον αέρα ζωντανά, κι εγώ πήρα την απόφασή μου το βράδυ της Κυριακής. Απλά, τότε ένιωθα λίγο σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη που έκανε την ταξιθέτρια και μόλις έκλειναν τα φώτα έβγαινε στη σκηνή να παίξει τον ρόλο της πρωταγωνίστριας. Αλλά όντως περάσαμε καλά τελικά. Ξέρω γιατί κάνω αυτή τη δουλειά. Εχω άποψη. Δεν με παίρνει να μην έχω δουλειά, τι να λέμε. Σε τέτοιους καιρούς πρέπει να κάνεις τον σταυρό σου που έχεις δουλειά. Δεν σου κρύβω ότι θέλω να δω το “Ougachallenge” σε βραδινό σόου. Το έχω μελετήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι επίτηδες πεντάλεπτα επεισόδια. Εγώ το μοντάρω, εγώ διαλέγω και τη μουσική. Εγώ θέλω αυτό το κοστούμι, αυτό το σκηνικό. Αν με στεναχωρεί που λένε ότι τα βρήκα με τον Γιώργο Λιάγκα για να πάρω μεταγραφή; Δεν με ξέρουν. Καταλαβαίνω τη φάση τους. Το μοναδικό που με στεναχωρεί είναι να με πεις κωλόπαιδο. Με τον Γιώργο έχουμε μια ειλικρινή φιλία. Δεν συζητάμε ποτέ τα επαγγελματικά μας. Είμαστε ακόμα και οι δύο φοβισμένοι. Σιγά-σιγά προσεγγίζουμε ο ένας τον άλλον. Μπορεί να έκανα λάθη στο παρελθόν. Ξέρεις ποια ήταν η απόφαση που πήρα τη νέα χρονιά; To new year’s resolution που λένε; Να αφιερώσω επιτέλους λίγο χρόνο στην προσωπική μου ζωή. Και τα κατάφερα. Κι αυτό με κάνει ευτυχισμένο».

- Με πόσες τηλεπαρουσιάστριες έχεις κοιμηθεί;
Κλείσιμο
Οχι με όσες νομίζετε. Επίσης, άντρας που κάθεται και λέει δεξιά κι αριστερά τις κατακτήσεις του είναι μαλάκας.

- Πόσες φορές έχεις κλάψει στα μπουζούκια;
Μόνο κλαίω στα μπουζούκια.

- Πόσες φορές έχεις κάνει τηλεφωνική φάρσα ως Σάκης Ρουβάς και ποια είναι η αγαπημένη σου ατάκα του Σάκη;
Συνολικά επτά φορές. Ο Σάκης λέει συνεχώς τη λέξη «συγκλονιστικά», οπότε η δική μου αγαπημένη ατάκα του Σάκη είναι το «συγκλονιστικά συγκλονιστικό».



«Δεν σου κρύβω ότι θέλω να δω το “Ougachallenge”σε βραδινό σόου. Το έχω μελετήσει μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι επίτηδες πεντάλεπτα επεισόδια. Εγώ το μοντάρω, εγώ διαλέγω και τη μουσική»

- Πόσες φορές σηκώθηκες κι έφυγες από θεατρική πρεμιέρα;
Καμία. Εχω κοιμηθεί σε άπειρες όμως. Αλλά ζήτησα συγγνώμη από τους πρωταγωνιστές στη συνέχεια. Δεν έχω φύγει ποτέ, ειδικά αν έχω πληρώσει.

- Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που σου έχει συμβεί ζωντανά στον αέρα; Για ποιον έχεις αισθανθεί ντροπή με κάτι που του συνέβη κατά τη διάρκεια εκπομπής;
Εχω αισθανθεί πάρα πολύ άσχημα για μένα για μια τεράστια καφρίλα που έκανα στη διάρκεια της ταλιμπάν τηλεοπτικής μου περιόδου, όταν δούλευα στην πεντάδα. Σε ένα διαφημιστικό διάλειμμα παίζαμε με την Κατερίνα Καινούργιου πετώντας ο ένας στον άλλον διάφορα καλούδια από τον πάγκο του Βασίλη Καλλίδη. Η Κατερίνα μού πέταξε αλεύρι και θυμάμαι να της λέω «θα το μετανιώσεις». Τότε είχαμε και θέμα με το ποιος θα δίνει πάσες κ.τ.λ. Συνεννοούμαι με την αρχισυντάκτρια να της πει στο ακουστικό ότι θα δώσει πάσα. Κορδώνεται η Καινούργιου και πηγαίνω από πίσω της, πάνω από το κεφάλι της, και της σπάω ένα αυγό ζωντανά. Πήγε να λουστεί επιτόπου και έβαλε τα κλάματα. Οφείλω να της αναγνωρίσω ότι δεν τσαντίστηκε μαζί μου ποτέ. Αλλά ακόμη και σήμερα, όταν τη βλέπω, της ζητώ συγγνώμη. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα επίσης όταν έπεσε ο Χρήστος Νέζος στη λίμνη της Καστοριάς μαζί με την Ολυμπιονίκη Χριστίνα Γιαζιτζίδου αναποδογυρίζοντας τη βάρκα και μια φορά που έπεσε η Φαίη Σκορδά και προσγειώθηκε πολύ άτσαλα.

- Πήρες ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα (την περίοδο που δεν μιλούσαν) από απόκρυψη για να ακούσεις τη φωνή του;
Μια φορά, ξημερώματα, και το έκλεισα αμέσως. Ηχογράφησα όμως τη φωνή του, να ακούω το «ναι». Ξέρεις κάτι; Οταν οδηγούσα για να πάω στην εκπομπή και περνούσα από τη Βάρης-Κορωπίου με πονούσε μέσα μου όποτε έβλεπα την πινακίδα που οδηγούσε στο στούντιο. Εβαζα πολλές φορές βιντεάκια μας στο YouTube για να βλέπω τα σκηνικά με τον Γιώργο που γελούσαμε. Οταν ένιωθα νοσταλγία, έβλεπα κάποιες φωτογραφίες από διακοπές μας.

- Πηγαίνεις τα άπλυτα στη μαμά σου;
Τα πηγαίνω, αλλά δεν την αφήνω να μου καθαρίζει το σπίτι.

- Τι ζητάς να σου μαγειρέψει στο κυριακάτικο καθιερωμένο οικογενειακό τραπέζι;
Μου αρέσουν κάτι μικρά ντολμαδάκια γιαλαντζί που φτιάχνει. Βέβαια να σημειωθεί ότι όταν είμαι σε διατροφή σηκώνεται από τις 5.30 τα ξημερώματα για να μου ετοιμάσει τα τάπερ με το φαγητό.

- Εχεις φάει cupcake από τα χεράκια της Μαίρης Συνατσάκη;
Οχι. Α, ψέματα! Εχω φάει σε έναν διαγωνισμό που κάναμε τηλεοπτικά, αλλά είμαι σίγουρος ότι τη βοήθησε ο Μύρωνας.

- Εχεις γυμνές φωτογραφίες στο κινητό σου;
Ναι. Εχω πολλές γυμνές φωτογραφίες από πολλά μέρη του σώματος.

- Εχεις πιάσει το στήθος της Ελεονώρας Μελέτη;
Οχι. Μακάρι. Θα πλήρωνα μισό μισθό. Μπροστά.

- Μπορείς να ξεχωρίσεις ένα αληθινό στήθος από το ψεύτικο διά της αφής;
Εχω θέμα με το στήθος. Μπορώ να ξεχωρίσω τα πάντα. Εντάξει, το φυσικό εύκολα. Το βλέπεις το ψεύτικο στήθος σε γυναίκα. Είναι πρησμένο. Το καλύτερο είναι το σχήμα σταγόνα. Σε γυναίκα που είχε στήθος κι έβαλε παραπάνω, αυτό το πιάνεις για να το καταλάβεις.

- Ποια θεωρείς την πιο όμορφη Ελληνίδα;
Μακράν τη Ζέτα Μακρυπούλια.

- Πότε θα γίνεις κεντρικός παρουσιαστής;
Οταν αδειάσει μια θέση.

- Πόσες φορές έχεις κλέψει το μικρόφωνο από τον Βασίλη Καρρά;
Μία. Πριν από δέκα χρόνια. Δεν έκανα καν αυτή τη δουλειά. Τώρα μου το δίνει μόνος του.

- Εχεις νιώσει σεξουαλική διέγερση κατά τη διάρκεια εκπομπής;
Ναι. Και στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο. Εχω κάνει εκπομπή με πλήρη στύση.

- Πόσες φορές την ημέρα σε παίρνει τηλέφωνο η μαμά σου για να σε ρωτήσει πότε θα παντρευτείς;
Καμία. Μου τα λέει όλα μαζεμένα την Κυριακή στο τραπέζι.

- Εχεις πάει σε gay bar; Αν ήσουν gay, με ποιον θα τα έφτιαχνες;
Εχω πάει και έχω περάσει και πολύ καλά. Δεν υπάρχει gay που να μπορεί να με αντέξει. Είμαι ήδη  ανυπόφορος ως straight.

 - Ποιο είναι το ρεκόρ κιλών που έχεις χάσει;
Είκοσι. Εχω υπάρξει συν 20 κιλά και μείον 20 κιλά. Αλλά είμαι σε φάση που προσπαθώ να το ισιώσω.

- Εχεις πει το όνομα άλλης κοπέλας κατά τη διάρκεια σεξουαλικής πράξης;
Οχι. Παραλίγο μια φορά…

- Σου έχει πετάξει κοπέλα τα ρούχα σου στον δρόμο;
Ναι, στο Λονδίνο.

- Σε έχουν αποκαλέσει «κερατά» συνεργάτες σου κατά τη διάρκεια του «Ougachallenge»;
Ανεπίσημα. Δεν είπαν ονόματα. Κι εγώ με έχω αποκαλέσει κερατά. Εντάξει, έχω υπάρξει κερατάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης