Vollywood: Argo Film Festival

Vollywood: Argo Film Festival

To 4o φεστιβάλ κινηματογράφου διοργανώθηκε με επιτυχία στον Βόλο με τιμώμενο πρόσωπο τον Γιάννη Βόγλη.

Vollywood: Argo Film Festival
Κάθε χρόνο ένας διάσημος Έλληνας με διεθνή καριέρα δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει η βραδιά απονομής. Μετά την Έλενα Παπαρίζου, τον Billy Zane και τη Nia Vardalos, ήταν η σειρά της Μαρίας Μενούνος. Η παρουσιάστρια, που έχει ελληνική καταγωγή, δεν θα μπορούσε να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε από τον Terry Dougas. Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και μόλις ο παραγωγός της ζήτησε να στηρίξει το 4ο Argo Film Festival, η παρουσιάστρια έδωσε αμέσως θετική απάντηση. Έτσι μέσα σε πέντε λεπτά ετοίμασε το video που προβλήθηκε στην έναρξη και 
οι παρευρισκόμενοι της χάρισαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Κλείσιμο


ΦΡΕΣΚΟΣ ΑΕΡΑΣ
Η Τόνια Σωτηροπούλου έλαμπε μέσα στη γαλάζια δημιουργία του Konstantinos Melis by Laskos που επέλεξε να φορέσει.


«Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να ξεκινήσει τη βραδιά η Μαρία Μενούνος, η οποία, παρά τη χιλιομετρική απόσταση, στήριξε την εκδήλωση. Φυσικά θα ήταν πολύ καλό για μας να έρθει σε ένα από τα επόμενα φεστιβάλ, για να ζήσει από κοντά αυτή τη μεγάλη οργάνωση που έχει γίνει θεσμός» τονίζει 
ο Σωτήρης Πολύζος.



ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙ
Ο Γιάννης Βόγλης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο που απέκτησε το δικό του αστέρι στην πόλη του Βόλου. Κατά τη διάρκεια που o ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου άφηνε το αποτύπωμά του ήταν δίπλα του ο Terry Dougas.


Στην τέταρτη διοργάνωση του Argo Film Festival το τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Γιάννης Βόγλης. Ο ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου άφησε το δικό του αστέρι στην πόλη του Βόλου και ο κόσμος τον αγκάλιασε με αγάπη. «Συγκινήθηκε 
πολύ μόλις μιλήσαμε 
στο τηλέφωνο και του ζήτησα να έρθει στην πόλη μας, για να αποκτήσει το δικό του 
προσωπικό αστέρι» αναφέρει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.



ΝΥΧΤΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
Ο Άκης Σακελλαρίου τίμησε με την παρουσία του το φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο ηθοποιός είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του, Τίνα Βασιλικού.


Ο ηθοποιός έφτασε με άμαξα στο χώρο της εκδήλωσης τη βραδιά της απονομής έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μιράντα, με την οποία έχουν συμπληρώσει 53 χρόνια σχέσης. Μάλιστα, τη μεγάλη βραδιά τον πλαισίωσαν τρεις όμορφες γυναικείες παρουσίες, η Μαρία Κορινθίου, η Χριστίνα Αλούπη και η Τόνια Σωτηροπούλου. Μία μέρα πριν από τη μεγάλη απονομή των φετινών κινηματογραφικών βραβείων, σε γνωστό κινηματογράφο της περιοχής οι καλεσμένοι παρακολούθησαν την ταινία Κορίτσια στον Ήλιο.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ
Η Πηγή Δεβετζή την ώρα που περνάει από το κόκκινο χαλί. Η Ολυμπιονίκης ήρθε από την Αλεξανδρούπολη, τόπο καταγωγής της, όπου ζει πλέον μόνιμα.


Η διοργάνωση του 4ου φεστιβάλ κινηματογράφου έκρυβε και μια απρόσμενη έκπληξη, καθώς ο Ηλίας Ψινάκης έφτασε μέχρι το Βόλο, αλλά δεν πρόλαβε το πέρασμά του από το κόκκινο χαλί. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε κανονιστεί 
ο Ηλίας Ψινάκης να περπατήσει σε αυτό ύστερα από τους παρουσιαστές της βραδιάς, ενώ αμέσως μετά θα έκανε την άφιξή του ο Γιάννης Βόγλης. Η αργοπορημένη άφιξη του Ηλία Ψινάκη ανέτρεψε το πρόγραμμα.



ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΙ
Η Χριστίνα Αλούπη μαγνήτισε τα βλέμματα με την παρουσία της.


Πάντως, η πόλη του Βόλου κατάφερε για τέταρτη χρονιά να κεντρίσει το ενδιαφέρον. «Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος το αποδέχεται και οι επώνυμοι καλεσμένοι έρχονται στην πόλη μου. Κάθε χρόνο δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό» λέει ο Σωτήρης Πολύζος στο People.

Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.






ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ
Η ηθοπoιός βρέθηκε για τρεις μέρες στο Βόλο και έζησε από κοντά το φεστιβάλ.





ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Οι παρουσιαστές της απονομής, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Αντώνης Λουδάρος, έφτασαν πάνω σε μηχανές Harley και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Στην είσοδο, τους περίμενε ο διοργανωτής της βραδιάς, Terry Dougas.





ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΑΔΙΑ
Ο Γιάννης Βόγλης, λίγο πριν μπει στην κινηματογραφική αίθουσα, χαιρετάει τον κόσμο που τον τίμησε με την παρουσία του. Μαζί του η σύζυγός του.







ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ
Ο Κώστας Μαρτάκης και η Demy παρακολούθησαν το κινηματογραφικό φεστιβάλ, που διοργανώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Βόλο. Την ώρα που οι δύο τραγουδιστές εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, ακούγονταν οι επιτυχίες τους.








ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ
Ο Πάρις Κασιδόκωστας, συνέταιρος του Terry Dougas στην εταιρεία παραγωγής 1821 Pictures, και η αδελφή του, Εριέττα Κούρκουλου.




ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ
Ο Χάρης Ρώμας παρακολούθησε την εκδήλωση.




ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΥΣΑ
Η Χριστίνα Παππά κατάγεται από το Βόλο.





ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
Ο Γιάννης Βόγλης ανάμεσα στους παρουσιαστές της βραδιάς, Αντώνη Λουδάρο και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, αλλά και στις Μαρία Κορινθίου, Τόνια Σωτηροπούλου, Χριστίνα Αλούπη.




ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ
Ο δημοσιογράφος στο κόκκινο χαλί, ντυμένος με πολύ chic κοστούμι. Η επιλογή για τη βράβευση του Γιάννη Βόγλη ήταν δική του.




ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Ο Αποστόλης Τότσικας και ο Γιάννης Στάνκογλου πέρασαν τρεις μέρες στο Βόλο και απόλαυσαν τις κινηματογραφικές ταινίες.





ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ
Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας στο κόκκινο χαλί. Ομολογουμένως είναι από τα ωραιότερα ζευγάρια του χώρου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης