Θυρεοειδής: Έξι πράγματα που πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ για να είναι υγιής

Θυρεοειδής: Έξι πράγματα που πρέπει να κάνουμε κάθε βράδυ για να είναι υγιής

Η υιοθέτηση σωστών συνηθειών κάθε βράδυ είναι κομβικής σημασίας για τον θυροειδή - Δείτε πώς θα εξασφαλίσετε στο μέγιστο την υγεία του

meditation_160076318
Όλοι έχουμε μια βραδινή ρουτίνα. Για κάποιους, αυτή περιλαμβάνει ένα χαλαρωτικό ντους, για άλλους την ανάγνωση ενός βιβλίου και για ορισμένους την προβολή ενός ακόμη επεισοδίου της αγαπημένης τους σειράς. Όλα αποτελούν συνήθειες που βοηθούν το μυαλό και το σώμα να ηρεμεί μετά από μια κουραστική μέρα.

Οι βραδινές μας συνήθειες, ωστόσο, επηρεάζουν σημαντικά την υγεία του οργανισμού. Ένα από εκείνα που φαίνεται να επηρεάζονται ιδιαίτερα είναι ο θυρεοειδής αδένας. Αυτός ο ενδοκρινής αδένας είναι σημαντικός για τη διασφάλιση της υγείας του οργανισμού συνολικά. Δεν ελέγχει μόνο τον μεταβολισμό, αλλά είναι επίσης ζωτικής σημασίας για άλλες σωματικές λειτουργίες, όπως η αναπνοή, η πέψη, η ανάπτυξη του εγκεφάλου και η γονιμότητα, εξηγεί η Cleveland Clinic. Όταν ο θυρεοειδής λειτουργεί ομαλά, ο οργανισμός είναι δυνατός και αποδίδει καλύτερα στο σύνολο των λειτουργιών του.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης