Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Υποστηρικτικής Φροντίδας για καρκινοπαθείς στη Θεσσαλονίκη

Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Υποστηρικτικής Φροντίδας για καρκινοπαθείς στη Θεσσαλονίκη

Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία παρουσίασε στη Θεσσαλονίκη όλες τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους ογκολογικούς ασθενείς αλλά και όλες τις χορηγίες που προσφέρθηκαν για τη δημιουργία Ξενώνων φιλοξενίας καρκινοπαθών στο πρότυπο ογκολογικό συγκρότημα στην Πυλαία. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη δημιουργία του Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος», χάρη στη μεγάλη ευεργέτιδα, κυρία Μαριάννα Λάτση

latsi_kedro
Κέντρο Υποστηρικτικής Φροντίδας για τους ογκολογικούς ασθενείς αποκτά πλέον η βόρεια Ελλάδα. Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία (ΕΑΕ), το Κέντρο, μοναδικό και πρωτοποριακό στο ιδιαίτερο πεδίο της ογκολογίας, θα στεγάζεται με τους Ξενώνες φιλοξενίας καρκινοπαθών και το Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στο κτηριακό συγκρότημα της ΕΑΕ.

«Ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία ή έχουν επιβιώσει από τη νόσο, αλλά παρουσιάζουν προβλήματα, όπως πόνου, κινητικότητας, κούρασης, κατάθλιψης κ.λ.π. θα μπορούν να αναζητήσουν και να λάβουν την κατάλληλη συμβουλή και παρέμβαση για τα προβλήματά τους με ιατρείο πόνου, με κινησιοθεραπεία, με χορό , γυμναστική και χρήση πισίνας, βελονισμό, μουσικοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κ.λ.π. όπως συμβαίνει σε όλα τα υγειονομικά προηγμένα κράτη» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΑΕ, χειρουργός -ογκολόγος, κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 14 Ιουνίου, με σκοπό την παρουσίαση όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται από την ΕΑΕ στους ογκολογικούς ασθενείς αλλά και όλων των χορηγιών που προσφέρθηκαν, καθώς συμπυκνώνουν με τον πιο λιτό τρόπο την έμπρακτη διάθεση για προσφορά.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης