Η νόσος που δεν πρέπει να τρομοκρατεί πλέον τις γυναίκες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η νόσος που δεν πρέπει να τρομοκρατεί πλέον τις γυναίκες – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, εξηγεί μιλώντας στο ygeiamou.gr γιατί οι γυναίκες δεν πρέπει πλέον να τρομοκρατούνται στην ιδέα του καρκίνου του μαστού αποτυπώνοντας όλα τα νεότερα δεδομένα στη διάγνωση και θεραπεία, και καλώντας τες να μην αμελούν την πρόληψη και παρακολούθηση εξαιτίας της πανδημίας

201119144734_breast_cancer
Μήνυμα προς τις γυναίκες να μην «παγώνουν» στην ιδέα ή το άκουσμα του καρκίνου του μαστού στέλνει μέσω του ygeiamou.gr ο διακεκριμένος Χειρουργός Μαστού κ. Ευάγγελος Φιλόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τονίζοντας πως εάν είναι συνεπείς ως προς τον τακτικό έλεγχο και ενημερωμένες για τις προόδους που έχει επιτελέσει η επιστήμη, οι γυναίκες θα καταλάβουν πως ο καρκίνος του μαστού τείνει να καταστεί πλέον μία χρόνια νόσος.

Η έρευνα στο πεδίο της αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού είναι δυναμική και ταχέως εξελισσόμενη, επισημαίνει ο κ. Φιλόπουλος και παραθέτει όλα τα νεότερα δεδομένα ως προς την πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού -τη συχνότερη μορφή καρκίνου στην Ελλάδα και στο σύνολο των ανεπτυγμένων χωρών.

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης