Κοροναϊός: Συνεργασία Ρωσίας - Κίνας για την παρασκευή εμβολίου
Το Πεκίνο έχει παραδώσει το γονιδίωμα του ιού στη Μόσχα
Η Ρωσία και η Κίναεργάζονται από κοινού για να αναπτύξουν ένα εμβόλιο κατά του κοροναϊού και το Πεκίνο έχει παραδώσει το γονιδίωμα του ιού στη Μόσχα, ανέφερε σήμερα το ρωσικό προξενείο στην πόλη Γκουανγκζού της Κίνας.
«Ρώσοι και Κινέζοι ειδικοί έχουν ξεκινήσει την παρασκευή ενός εμβολίου», αναφέρει στην ιστοσελίδα του το προξενείο.
Η Ρωσία δεν έχει επιβεβαιώσει κρούσματα του νέου κοροναϊού.
Ωστόσο η Μόσχα έχει ξεκινήσει να ελέγχει όλους τους Ρώσους τουρίστες που επιστρέφουν από την Κίνα ώστε να εντοπίσει πιθανά κρούσματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική υπηρεσία ασφάλειας των καταναλωτών.
Η υπηρεσία ξεκίνησε να διενεργεί τους ιατρικούς ελέγχους την Τρίτη, όπως ανακοίνωσε η ίδια.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.