Απελπισμένοι στην αναζήτηση κομπάρσων για να υποδυθούν τα Ορκς είναι οι παραγωγοί της τηλεοπτικής σειράς Lord of the Rings οι οποίοι έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύσουν αγγελία στη Νέα Ζηλανδία με την οποία αναζητούν... φαφούτηδες, τριχωτούς και ρυτιδιασμένους άνδρες.
Τα γυρίσματα για τη νέα σειρά της Amazon αναμένεται να ξεκινήσουν το 2020.
Η μία από τις δύο εταιρείες που έχουν αναλάβει το κάστινγκ ανήρτησε αγγελία στο Facebook ζητώντας υποψηφίους με ύψος είτε κάτω από 1,5 μέτρο είτε πάνω από 1,95 μ. με «θαυμάσιες μύτες» και «χαρακτηριστικές φάτσες».
Η δεύτερη εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο εντοπισμού κομπάρσων ζήτησε ηθοποιούς με αρκετές ρυτίδες και «αρκετά τριχωτούς κάθε ηλικίας και εθνότητας».
Σύμφωνα με την Wall Street Journal, υπάρχει μεγάλη δυσκολία για να εντοπιστούν κομπάρσοι για τη σειρά με βάση τα βιβλία του Τόλκιν με αποτέλεσμα οι εταιρείες «να βγουν στη γύρα».
Οι κομπάρσσοι στη Νέα Ζηλανδία πληρώνονται με περίπου 170 ευρώ την ημέρα με τους ειδικούς να λένε ότι οι δύσμορφοι ηθοποιοί θα βοηθήσουν στη μείωση του κόστους για μέικ απ.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς