Βαλερί Τριερβελέρ: «Ο Φρανσουά Ολάντ θα πάει ξανά για πρόεδρος»

Βαλερί Τριερβελέρ: «Ο Φρανσουά Ολάντ θα πάει ξανά για πρόεδρος»

«Μοιάζει του Σαρκοζί - Αυτοί οι άνδρες ζουν μόνο για την πολιτική» είπε  η πρώην σύντροφός του 

hollande-trierveler-simera
Τα φώτα της δημοσιότητας τράβηξε για μια ακόμα φορά η πρώην σύντροφος του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ.

Η πρώην σύντροφος του Ολάντ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο της βιβλίο «Δίνουμε τις ειδήσεις» στο οποίο και κάνει μια αναδρομή στην επαγγελματική της καριέρα στο γαλλικό Paris March, αλλά και στη σύντομη διαμονή της στο Ελιζέ στο πλευρό του τότε Γάλλου προέδρου.

Η δημοσιογράφος βρέθηκε σε γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή όπου αν και παραδέχτηκε πως δεν έχει επαφές με τον Φρανσουά Ολάντ εκτίμησε πως ο πρώην Γάλλος πρόεδρος ίσως δεν έχει αποσυρθεί πολιτικά. Όπως είπε, υποπτεύεται πως ο Φρανσουά Ολάντ ενδεχομένως να επιχειρήσει να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία το 2022.

«Δεν λέω πως θα τα καταφέρει, αλλά λέω απλά πως πρέπει να το σκέφτεται» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Θυμάμαι πόσο αφοσιωμένος ήταν το 2010 – 2011 όταν του έδιναν (οι δημοσκοπήσεις) μόλις 3% και κανείς δεν τον πίστευε. [...] Σήμερα κανείς δεν τον πιστεύει επίσης, ούτε εγώ τον πιστεύω, ωστόσο οι συναντήσεις για υπογραφές βιβλίων μοιάζουν με προεκλογικές καμπάνιες» συνεχίζει, αναφερόμενη στις εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου του Φρανσουά Ολάντ.

Η Βαλερί Τριερβελέρ εξήγησε ότι η συμπεριφορά του Φρανσουά Ολάντ μοιάζει πολύ με εκείνη του προκάτοχού του στο Ελιζέ, του Νικολά Σαρκοζί. «Αυτοί οι άνδρες ασκούν πολιτική σε όλη τους τη ζωή. Αγαπούν μόνο αυτό, δεν ζουν παρά μόνο για την πολιτική» σημείωσε. Τέλος, υποστήριξε πως ο Φρανσουά Ολάντ φθονεί τον νυν ένοικο του προεδρικού μεγάρου στη Γαλλία, Εμμανουέλ Μακρόν. «Δεν ήταν απλά μια ήττα, ήταν εξευτελισμός» σημείωσε για τον τρόπο που ο πρώην πρόεδρος αναγκάστηκε να θέσει αυτόν στο περιθώριο, πριν κερδίσει τις εκλογές ο Μακρόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης