Οικονόμος ο Ολάντ - Κάθε βράδυ έκλεινε τα φώτα στο Ελιζέ για εξοικονόμηση ενέργειας

hollande2

Σε ερώτηση δημοσιογράφου «εσείς τι κάνετε για την προστασία του πλανήτη;», ο Ολάντ έφερε ως παράδειγμα τη ζωή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων

Σαν φάντασμα γύριζε κάθε βράδυ στο Ελιζέ ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, προκειμένου να επιθεωρήσει το χώρο: αν είχαν μείνει ανοιχτά τα φώτα, έσπευδε να τα κλείσει για να κάνει οικονομία.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου του γαλλικού δικτύου «France Inter», «Εσείς τι κάνετε για την προστασία του πλανήτη;», ο Ολάντ έφερε ως παράδειγμα τη ζωή του στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Στη διάρκεια της πενταετούς θητείας του στο Ελιζέ, ο τέως πρόεδρος της Γαλλίας παραδέχτηκε ότι αυτός έκλεινε κάθε βράδυ τα φώτα του Προεδρικού Μεγάρου για να κάνει εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο σοσιαλιστής Ολάντ υποστήριξε επίσης ότι ορισμένοι εργαζόμενοι, θέλοντας να δείξουν ότι δουλεύουν νύχτα -μέρα, άφηναν ανοιχτό το φως στα γραφεία .Κι αυτός πήγαινε και το έκλεινε».

Ακόμα και στο διαμέρισμα που ζει τώρα, ο τέως πρόεδρος παραδέχθηκε ότι κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

garcia

«Αφού παρέλαβα το τρίτο αστέρι Μισελέν, κάλεσα την ομάδα μου για να τους ενημερώσω για μια σημαντική απόφαση: το 2019 θα είναι η τελευταία σεζόν για το Ντάνι Γκαρθία» έγραψε ο σεφ στο Twitter