ΗΠΑ προς Σκόπια: Δεν υπάρχει εναλλακτική στη συμφωνία των Πρεσπών

state_department

Οι ΗΠΑ ασκούν πιέσεις στα Σκόπια μέχρι την τελευταία στιγμή, διαμηνύοντας ότι δεν υπάρχει εναλλακτική στη Συμφωνία των Πρεσπών – Τι δήλωσε ο Μάθιου Πάλμερ

Έντονες πιέσεις μέχρι και στο παρά πέντε της ψηφοφορίας για τη συνταγματική αναθεώρηση ασκούν οι ΗΠΑ στα Σκόπια για να στηρίξουν τη συμφωνία των Πρεσπών.

Μετά από σειρά παρεμβάσεων, ο Μάθιου Πάλμερ, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις διεμήνυσε ότι πέραν της Συμφωνίας των Πρεσπών δεν υπάρχει εναλλακτική λύση. «Αυτή είναι η μόνη ιστορική ευκαιρία» τόνισε ο αξιωματούχος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


«Εκείνοι που παραπλανούν τους πολίτες της ΠΓΔΜ λέγοντας ότι μπορούν να παρέχουν ένα ευρωπαϊκό μέλλον για τα παιδιά τους χωρίς τους συμβιβασμούς που απαιτεί η Συμφωνία των Πρεσπών, δεν υπηρετούν τη χώρα τους», πρόσθεσε. μιλώντας σε φόρουμ που διοργανώθηκε στο Βελιγράδι.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΗΠΑ

Η ΧΟΥΝΤΑΡΑ του 21ου αιώνα. ...

Πλήρης έλλειψη κουλτούρας !

Δηλαδή επειδή θέλετε νά φτιάξετε βάση στά Σκόπια θά παραχαράξετε τήν Ιστορία ρέ σύμμαχοι ; Χρησιμοποιώντας μάλιστα αλυτρωτικές κομπίνες τού κουμμουνιστή Τίτο , πού σκοπό είχε νά διατηρεί ανοιχτό θέμα τής Μακεδονίας τού Αιγαίου καί τών Σλαβικών διεκδικήσεων ; Ντροπή , σέ λίγο γιά λόγους ΠΟΛΙΤΙΚΑΛ ΚΟΡΕΚΤ θά βγάλετε καί τόν Μεγαλέξανδρο Αράπη Γκέουλα !!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

guterres

Τον ανθρωπισμό των χωρών που φιλοξενούν τους πρόσφυγες ακόμη και όταν παλεύουν με τις δικές τους οικονομικές προκλήσεις αναγνωρίζει σε μήνυμά του ο ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών