Η απίστευτη ιστορία πίσω από την αυτοκτονία του βοηθού του CEO της Goldman Sachs

Η απίστευτη ιστορία πίσω από την αυτοκτονία του βοηθού του CEO της Goldman Sachs

Έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 33ο όροφο του ξενοδοχείου Carlyle στη Νέα Υόρκη

david-solomon-assistant-steals-wine
Μια απίθανη ιστορία που κάλλιστα μπορεί να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας εκτυλίχθηκε στις ΗΠΑ.

Ο Nicolas De-Meyer, προσωπικός βοηθός του CEO της Goldman Sachs, David Solomon εδώ και οχτώ χρόνια κατηγορήθηκε ότι έκλεψε από το αφεντικό του σπάνια κρασιά αξίας άνω των 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως δέκα έτη.

Την Τρίτη 9/10 ο κατηγορούμενος ήταν να εμφανιστεί με τον δικηγόρο του στο δικαστήριο του Μανχάταν για να δηλώσει την ενοχή του, κάτι που δεν συνέβη ποτέ, καθώς έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 33ο όροφο του ξενοδοχείου Carlyle στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 41χρονος άνδρας πούλησε τα κρασιά σε έναν έμπορο κρασιών της Βόρειας Καρολίνας χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Mark Miller.

Μεταξύ των κρασιών υπήρχαν και επτά μπουκάλια από το φημισμένο γαλλικό κρασί «Domaine de la Romanée-Conti» που είναι γνωστό και ως «υγρό βελούδο».

Όπως αναφέρει η New York Post, ο Solomon είχε αγοράσει αυτά τα σπάνια γαλλικά κρασιά έναντι 133.650 δολαρίων.

Κλείσιμο
Ο CEO της Goldman Sachs ενημερώθηκε σχετικά από έναν έμπορο έργων τέχνης στην Καλιφόρνια που γνώριζε καλά τη σπάνια συλλογή του.

Ο De-Meyer συνελήφθη τον Ιανουάριο στο αεροδρόμιο JFK και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσής του. Με τα χρήματα που αποκόμισε σχεδίαζε να πραγματοποιήσει μια 14μηνη ταξιδιωτική περιπέτεια σε όλον τον κόσμο.

Η αδερφή του ανέφερε στην αστυνομία ότι της είχε στείλει μηνύματα από το ξενοδοχείο που βρισκόταν στα οποία έγραφε πως σκοπεύει να αυτοκτονήσει.

Ενημέρωσε άμεσα το προσωπικό του ξενοδοχείο που κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν πρόλαβαν να επέμβουν ώστε να τον αποτρέψουν να κάνει το απονενοημένο διάβημα.

Σε κοινή δήλωση που έκαναν ο David Solomon με τη σύζυγό του ανέφεραν πως «είμαστε βαθιά λυπημένοι στο άκουσμα της είδησης πως ο Nicolas αφαίρεσε τη ζωή του... Ήταν κοντά στην οικογένειά μας για αρκετά χρόνια και είμαστε όλοι συντετριμμένοι που μάθαμε για το τραγικό του τέλος».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης