Θέμα ημερών η απόφαση της Τουρκίας για την τύχη του Σύρου πιλότου

Θέμα ημερών η απόφαση της Τουρκίας για την τύχη του Σύρου πιλότου

«Η φροντίδα που του παρέχεται, συνεχίζεται» διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουρετίν Τσανικλί

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Τουρκίας για την τύχη του Σύρου πιλότου, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά τη συντριβή συριακού μαχητικού αεροσκάφους.

«Η φροντίδα που του παρέχεται, συνεχίζεται» διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουρετίν Τσανικλί. «Η απόφαση θα ληφθεί αφού αποσαφηνιστεί πλήρως το συμβάν, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς» έσπευσε να διευκρινίσει.

Το αεροσκάφος κατέπεσε στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, με τον πιλότο ωστόσο, να διασώζεται, χρησιμοποιώντας το σύστημα εκτόξευσης.

Οι συνθήκες του ατυχήματος είναι άγνωστες μέχρι στιγμής, παρότι ακραίοι ισλαμιστές, οι οποίοι δρουν στη βόρεια Συρία, ισχυρίζονται ότι ευθύνονται οι ίδιοι για την κατάρριψη του συριακού αεροσκάφους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

jet

Η συμπεριφορά της νεαρής γυναίκας ήταν τόσο ακραία και επικίνδυνη για τους συνεπιβάτες της, που το αεροσκάφος υποχρεώθηκε να επιστρέψει στο Λονδίνο, συνοδεία μαχητικών τζετ της RAF

ksa

Από το περασμένο φθινόπωρο τα Κίτρινα Γιλέκα μονοπωλούν σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο το ενδιαφέρον και την προσοχή της αστυνομίας στο κέντρο του Παρισιού. Έτσι αυξάνεται όμως στα πέριξ η εγκληματικότητα και η παρανομία

1