Θέμα ημερών η απόφαση της Τουρκίας για την τύχη του Σύρου πιλότου

Θέμα ημερών η απόφαση της Τουρκίας για την τύχη του Σύρου πιλότου

«Η φροντίδα που του παρέχεται, συνεχίζεται» διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουρετίν Τσανικλί

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση της Τουρκίας για την τύχη του Σύρου πιλότου, ο οποίος συνελήφθη χθες, μετά τη συντριβή συριακού μαχητικού αεροσκάφους.

«Η φροντίδα που του παρέχεται, συνεχίζεται» διαβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Νουρετίν Τσανικλί. «Η απόφαση θα ληφθεί αφού αποσαφηνιστεί πλήρως το συμβάν, αλλά τώρα είναι πολύ νωρίς» έσπευσε να διευκρινίσει.

Το αεροσκάφος κατέπεσε στα σύνορα Τουρκίας - Συρίας, με τον πιλότο ωστόσο, να διασώζεται, χρησιμοποιώντας το σύστημα εκτόξευσης.

Οι συνθήκες του ατυχήματος είναι άγνωστες μέχρι στιγμής, παρότι ακραίοι ισλαμιστές, οι οποίοι δρουν στη βόρεια Συρία, ισχυρίζονται ότι ευθύνονται οι ίδιοι για την κατάρριψη του συριακού αεροσκάφους.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

makron

Η Γαλλία επέμεινε στο βέτο για τα Σκόπια και την Αλβανία - Ώρα 2:44 ξημερώματα Παρασκευής (1:44 τοπική ώρα Βρυξελλών) ολοκληρώθηκε η συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο - Δεν δημοσιεύθηκαν συμπεράσματα παρά την πολύωρη συζήτηση των ηγετών - Στον πάγο το αίτημα Σκοπίων και Αλβανίας για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων

Pelozi

«Αυτή η συμφωνία υπονομεύει (...) την αξιοπιστία της εξωτερικής πολιτικής της Αμερικής και στέλνει ένα επικίνδυνο μήνυμα στους συμμάχους και στους αντιπάλους μας», υποστήριξε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων