Έμμεσες απειλές στις ΗΠΑ ότι μπορεί σε λίγο διάστημα να είναι μισητές από τους Τούρκους έστειλε το πρωί της Τρίτης ο Τούρκος υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγκ.
«Είναι στο χέρι των ΗΠΑ να εμποδίσουν την μετατροπή των αντιαμερικανικών αισθημάτων των Τούρκων σε μίσος» δήλωσε ο Μποζντάγκ αναφερόμενος στην υπόθεση της έκδοσης του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν από τις ΗΠΑ στην Τουκρία.
Σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό το αντιαμερικανικό αίσθημα στην Τουρκία βρίσκεται στην αποκορύφωσή της λόγω του θέματος της έκδοσης Γκιουλέν που έχει κατηγορηθεί απο το καθεστώς Ερντογάν ως ο εγκέφαλος του
Το Red Bull Mad Mike Tour έρχεται σε Κρήτη, Πήλιο και Θεσσαλονίκη και ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη – Δράση στο φουλ από την πρώτη μέχρι την τελευταία στροφή
Η ετήσια εκδήλωση της L’Oréal Hellas αποτέλεσε μια πολυεπίπεδη εμπειρία που γιόρτασε με κάθε επισημότητα τα 56 χρόνια της αγαπημένης εταιρείας στην Ελλάδα.