Ο σύζυγος της Τζο Κοξ πήγε τα παιδιά τους για κάμπινγκ στην μνήμη της βουλευτού

Ο σύζυγος της Τζο Κοξ πήγε τα παιδιά τους για κάμπινγκ στην μνήμη της βουλευτού

Η αδικοχαμένη βουλευτής των Εργατικών της Βρετανίας Τζο Κοξ αγαπούσε το κάμπινγκ και πήγαινε συχνά μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά

Ο σύζυγος της Τζο Κοξ πήγε τα παιδιά τους για κάμπινγκ στην μνήμη της βουλευτού
Η δολοφονία της 42χρονης βουλευτού των Εργατικών στην Βρετανία Τζο Κοξ «πάγωσε» ολόκληρη την Ευρώπη και ίσως να επηρεάσει και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για παραμονή ή όχι της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η 42χρονη μαχητική βουλευτής άφησε πίσω της τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, τον 5χρονο Guillin
Κλείσιμο
 και την 3χρονη Lejla. Ο Μπρένταν Κοξ πήγε χθες το βράδυ μαζί με τα παιδιά του για κάμπινγκ, κάτι που έκαναν συχνά όταν ζούσε η σύζυγός του και σήμερα έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Η Τζο αγαπούσε το κάμπινγκ. Χθες το βράδυ τα παιδιά κι εγώ κάναμε κάμπινγκ στην μνήμη της για να θυμηθούμε κάποιες από τις ευτυχισμένες στιγμές που περάσαμε μαζί σαν οικογένεια».

                                         Η Τζο Κοξ με τα δύο παιδιά της



Η Τζο Κοξ δολοφονήθηκε την Πέμπτη στην εκλογική της περιφέρεια, το Μπέρσταλ του Δυτικού Γιορκσάιρ, από τον 52χρονο Τόμας Μερ, ο οποίος έχει συλληφθεί και του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία ενώ σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου είναι άτομο με ψυχολογικά προβλήματα.

Όσον αφορά τις πιθανές διασυνδέσεις του με νεοναζιστικούς κύκλους, η εφημερίδα Guardian γράφει ότι στο σπίτι του βρέθηκαν ναζιστικά σύμβολα καθώς και ακροδεξιά αναγνώσματα, μεταξύ των οποίων και ένα εγχειρίδιο για την κατασκευή πιστολιών.


                                    Η Τζο Κοξ με τον σύζυγό της Μπρένταν Κοξ
         

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης