Τις φωτογραφίες πέντε υπόπτων που συμμετείχαν στις σεξουαλικές επιθέσεις στην πόλη της Κολωνίας, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, έδωσε στη δημοσιότητα η γερμανική αστυνομία, μετά από ενδελεχή μελέτη των οπτικών ντοκουμέντων και των στοιχείων που είχε στη διάθεσή της.
Άπαντες προέρχονται από χώρες της Βόρειας Αφρικής. Από την έρευνα που έγινε, οι πέντε αυτοί άνδρες περιφέρονταν μεταξύ των γυναικών, αναζητώντας την κατάλληλη στιγμή για να τους επιτεθούν. «Ορισμένες από αυτές τις φωτογραφίες βρέθηκαν από τα θύματα, κάποιες άλλες όμως από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή», τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Μία σημαντική πηγή πληροφοριών αποτέλεσε το βίντεο από το σιδηροδρομικό σταθμό, όπου καταγράφηκε πλήθος επιθέσεων. Κάποιοι έχουν ήδη αναγνωριστεί από τα θύματά τους και οι αρχές γνωρίζουν που μένουν.
Στην Κολονία, υπήρξαν πάνω από 1.100 αναφορές για σεξουαλικές επιθέσεις εκείνο το βράδυ, ενώ η έρευνα ανέδειξε 108 ύποπτους. Το 40% των καταγγελιών αφορούσε απόπειρες βιασμού.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!