Επιθέσεις στην Αγκυρα: Η φωτογραφία που συγκλόνισε και η ιστορία πίσω της

Επιθέσεις στην Αγκυρα: Η φωτογραφία που συγκλόνισε και η ιστορία πίσω της

Οι τουρκικές εφημερίδες γράφουν τώρα ότι τελικά ο 46χρονος Ιτσετίν Τσεβίκ δεν πέθανε - Η κόρη του και η αδερφή του έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις

Επιθέσεις στην Αγκυρα: Η φωτογραφία που συγκλόνισε και η ιστορία πίσω της
Δεν πέθανε τελικά ο Τούρκος δάσκαλος που η φωτογραφία του συγκλόνισε τον κόσμο μετά τις αιματηρές επιθέσεις στην Αγκυρα.

Ενώ τα ξένα ΜΜΕ μετέδιδαν χθες το βράδυ ότι ο Ιτσετίν Τσεβίκ, η φωτογραφία του οποίου να αγκαλιάζει την κόρη του που υποφέρει από τα τραύματά της σημάδεψε την τραγωδία, είναι νεκρός, τελικά αποδείχτηκε ότι ζει.



Κλείσιμο





Δυστυχώς όμως  από την έκρηξη έχασαν τη ζωή τους η κόρη του Μπασάκ και η αδερφή του Νιλγκούν ενώ η σύζυγός του Χατίς τραυματίστηκε αλλά επέζησε των εκρήξεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από συγγενείς του ο Ιτσετίν είναι ένας ιδεαλιστής που είχε αφιερώσει τη ζωή του στη διδασκαλία. Η οικογένεια του Τσεβίκ είχε μετακομίσει στην Άγκυρα επειδή η κόρη του, Μπασάκ, είχε ξεκινήσει να σπουδάζει στο πανεπιστήμιο της τουρκικής πρωτεύουσας.

Παρόλα αυτά ο 46χρονος δάσκαλος συνήθιζε να ταξιδεύει στις νοτιανατολικές επαρχίες της χώρας προκειμένου να διδάξει παιδιά οικογενειών που αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Όσο για την αδελφή του άτυχου 46χρονου είχε μετακομίσει στο σπίτι του αδελφού της προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο του μαστού από τον οποίο είχε προσβληθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης