Ο Έμπολα δεν είναι πια επιδημία αλλά ανθρωπιστική κρίση, υποστηρίζει ο Πίτερ Πάιοτ ένας εκ των επιστημόνων που το 1976 ανακάλυψε τον ιό στο δυτικό Ζαΐρ.
«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο» συμπλήρωσε προσθέτοντας ότι «θα πρέπει να περιμένουμε την ανάπτυξη εμβολίου προκειμένου να σταματήσουμε την εξάπλωσή του».
Ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που τα μοναδικά μέτρα κατά του φονικού ιού θα είναι η απομόνωση και η καραντίνα των θυμάτων εκτιμώντας ότι σύντομα η επιστημονική κοινότητα θα έχει στη διάθεσή της ένα εμβόλιο.
«Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών μέχρι τα Χριστούγεννα» ανέφερε ο βρετανός επιστήμονας.
Κλείσιμο
Αν και η πρόβλεψή του Πάιοτ είναι η επιδήμια θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τον Οκτώβριο του 2015, δεν είναι το ίδιο αισιόδοξος για τις χώρες που δέχθηκαν βαρύ πλήγμα από τον ιό για τις οποίες προβλέπει ότι η ανοικοδόμησή τους θα πάρει χρόνια.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.