Μέρκελ - Πούτιν για Ουκρανία: Διαφώνησαν για τις εξελίξεις, αλλά προχωρούν στην τετραμερή της Γενεύης
Υπήρξαν διαφορές στην ερμηνεία των τρεχουσών εξελίξεων σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου της Μέρκελ
Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν απόψε σχετικά με τις επικείμενες συνομιλίες στην τετραμερή σύνοδο για την ουκρανική κρίση, σύμφωνα με μια ανακοίνωση του γραφείου της.
Η σύνοδος αυτή, με τη συμμετοχή αντιπροσώπων της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πρόκειται να διεξαχθεί στη Γενεύη μεθαύριο Πέμπτη.
«Παρότι υπήρξαν διαφορές στην ερμηνεία των τρεχουσών εξελίξεων, στο επίκεντρο της συνομιλίας (. . .) βρέθηκαν οι προετοιμασίες για την προγραμματισμένη σύνοδο στη Γενεύη», ανέφερε η ανακοίνωση της καγκελαρίας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς