Τραμπ κατά Σπρίνγκστιν: Μονταρισμένο βίντεο τον δείχνει να ρίχνει κάτω τον θρύλο της ροκ με... μπαλιά γκολφ

Τραμπ κατά Σπρίνγκστιν: Μονταρισμένο βίντεο τον δείχνει να ρίχνει κάτω τον θρύλο της ροκ με... μπαλιά γκολφ

Το βίντεο, παρουσιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο να χτυπά μια μπάλα και αμέσως μετά τον Σπρίνγκστιν να σκοντάφτει και να πέφτει στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας

Τραμπ κατά Σπρίνγκστιν: Μονταρισμένο βίντεο τον δείχνει να ρίχνει κάτω τον θρύλο της ροκ με... μπαλιά γκολφ
Η διαμάχη ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μπρους Σπρίνγκστιν κλιμακώθηκε την Τετάρτη, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μονταρισμένο βίντεο, στο οποίο φαίνεται να χτυπά με... μπάλα του γκολφ τον γνωστό ροκ σταρ.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε τόσο στον λογαριασμό του στο Truth Social όσο και στην πλατφόρμα Χ, παρουσιάζει τον Τραμπ να χτυπά μια μπάλα και αμέσως μετά τον Σπρίνγκστιν να σκοντάφτει και να πέφτει στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας.

Δείτε το βίντεο:



Η ανάρτηση ήρθε ως απάντηση στις επικριτικές δηλώσεις του 75χρονου τραγουδιστή κατά την έναρξη της ευρωπαϊκής του περιοδείας, όπου χαρακτήρισε την κυβέρνηση Τραμπ «διεφθαρμένη και ανίκανη». Σε έντονα φορτισμένη τοποθέτηση από σκηνής, ο Σπρίνγκστιν κατηγόρησε τον Αμερικανό πρόεδρο ότι εγκαταλείπει τα φτωχότερα παιδιά του κόσμου «στην ασθένεια και τον θάνατο» και πως απολαμβάνει «σαδιστικά τον πόνο των Αμερικανών εργαζομένων», ενώ του καταλόγισε ευθύνη για υπονόμευση των πολιτικών δικαιωμάτων στη χώρα.

Δύο ημέρες μετά, ο Τραμπ εξαπέλυσε υβριστική επίθεση κατά του Σπρίνγκστιν, αποκαλώντας τον «κόπανο», που καλά θα κάνει να το «βουλώσει».

«Βλέπω ότι ο εντελώς υπερεκτιμημένος Μπρους Σπρίνγκστιν πήγε σε μια ξένη χώρα για να μιλήσει άσχημα για τον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών», έγραψε ο πρόεδρος των ΗΠΑ σε ανάρτησή του στο δίκτυο του Truth Social, την ώρα που βρισκόταν στην πτήση επιστροφής του στις ΗΠΑ μετά την περιοδεία του στη Μέση Ανατολή. «Είναι ατάλαντος, απαίσιος, ένας σπαστικός κόπανος, που υποστήριξε ένθερμα τον απατεώνα Τζο Μπάιντεν» έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, περιγράφοντας τον 75χρονο τραγουδιστή, έναν μακροχρόνιο υποστηρικτή των Δημοκρατικών, ως «χαζό όσο και οι πέτρες».

Ο Σπρίνγκστιν δεν είναι ο μόνος μουσικός που έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Αμερικανού προέδρου. Ο Τραμπ, την περασμένη εβδομάδα, εξαπέλυσε επίθεση και στην Τέιλορ Σουίφτ, γράφοντας ότι «δεν είναι πια σέξι» αφότου δήλωσε πως τη «μισεί», μετά την υποστήριξή της στην Καμάλα Χάρις. «Έχει προσέξει κανείς ότι από τότε που είπα ¨μισώ την Τέιλορ Σουίφτ", δεν είναι πια σέξι;», έγραψε ο Τραμπ. Εκπρόσωπος της Σουίφτ απέφυγε να σχολιάσει, παραπέμποντας ωστόσο σε δημοσίευμα που ανέφερε πως η Ιβάνκα Τραμπ, κόρη του προέδρου, παρευρέθηκε πρόσφατα σε συναυλία της.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δείτε Επίσης