«Η κυβέρνηση του Λιβάνου πρέπει να αφοπλίσει τη Χεζμπολάχ», δηλώνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Οι Η.Π.Α. επανέλαβαν τη στήριξή τους στο Ισραήλ, μετά το πλήγμα των IDF σε συνοικία της νότιας Βηρυτού
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν ότι η κυβέρνηση και ο στρατός του Λιβάνου έχουν την «ευθύνη» να αφοπλίσουν τη Χεζμπολάχ, επαναλαμβάνοντας ότι στηρίζουν το Ισραήλ, μετά το ισραηλινό πλήγμα, το πρωί σε συνοικία της νότιας Βηρυτού.
«Στο πλαίσιο της συμφωνίας κατάπαυσης των εχθροπραξιών, η κυβέρνηση του Λιβάνου είναι υπεύθυνη για τον αφοπλισμό της Χεζμπολάχ και αναμένουμε από τις λιβανέζικες, ένοπλες δυνάμεις να αφοπλίσουν αυτούς τους τρομοκράτες για να μη επαναληφθούν οι εχθροπραξίες.», είπε η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Τάμι Μπρους.
Η εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι το Ισραήλ αμυνόταν, μετά τις επιθέσεις με ρουκέτες από τον νότιο Λίβανο.
Νωρίτερα, οι ισραηλινές δυνάμεις έπληξαν μια πυκνοκατοικημένη συνοικία της Βηρυτού, αφού προηγουμένως εξέδωσαν εντολή για την εκκένωση αυτής της ζώνης.
Ο πρωθυπουργός του Λιβάνου, Ναουάζ Σαλάμ, ζήτησε από τον στρατό να συλλάβει τους αυτουργούς της εκτόξευσης ρουκετών.
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.