Οικονομική σύνοδος Καναδά – ΗΠΑ μετά το πάγωμα των δασμών
Η σύνοδος θα εξετάσει τρόπους για την ανάπτυξη της καναδικής οικονομίας, την επέκταση του εμπορίου εντός της χώρας, τη διαφοροποίηση των εξαγωγικών αγορών και τη διαχείριση της παραγωγικότητας
Το Συμβούλιο για τις σχέσεις Καναδά - ΗΠΑ θα διεξαγάγει σύνοδο κορυφής την Παρασκευή στο Τορόντο, δήλωσε ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό έπειτα από μια παύση 30 ημερών για τους δασμούς που πρότεινε η κυβέρνηση Τραμπ, οι οποίοι τέθηκαν σε ισχύ αυτή την εβδομάδα.
Η σύνοδος θα εξετάσει τρόπους για την ανάπτυξη της καναδικής οικονομίας, την επέκταση του εμπορίου εντός της χώρας, τη διαφοροποίηση των εξαγωγικών αγορών και τη διαχείριση της παραγωγικότητας, δήλωσε ο Τριντό προσθέτοντας ότι θα επιδιώξει επίσης να αυξηθεί ο συντονισμός μεταξύ των εταίρων.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race