Τον πρώην κυβερνήτη του Αρκάνσας Μάικ Χάκαμπι προτίθεται να προτείνει για πρεσβευτή των ΗΠΑ στο Ισραήλ ο Ντόναλντ Τραμπ.
Σε δήλωσή του ο εκλεγμένος πρόεδρος είπε ότι ο Χάκαμπι «αγαπά το Ισραήλ και τον λαό του, ενώ τον αγαπά ο λαός του Ισραήλ». «Ο Μάικ θα εργαστεί ακούραστα για την επίτευξη της ειρήνης στη Μέση Ανατολή!» πρόσθεσε ο Τραμπ.
Ο Χάκαμπι, ο οποίος διετέλεσε κυβερνήτης του Αρκάνσας από το 1996 έως το 2007, ήταν δύο φορές υποψήφιος για την προεδρία των Ρεπουμπλικανών.
Είναι πατέρας της Σάρα Χάκαμπι-Σάντερς, της σημερινής κυβερνήτριας της πολιτείας και πρώην εκπροσώπου Τύπου του Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
Ο Χάκαμπι υποστηρίζει ανοιχτά τον εποικισμό στο Ισραήλ. Το 2018 μάλιστα δήλωνε ότι ονειρευόταν να χτίσει ένα εξοχικό στην κατεχόμενη από το Ισραήλ Δυτική Όχθη.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.