Bέλγιο: 24ωρη απεργία στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά
Όλες οι πτήσεις που αναχωρούν και φθάνουν στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά ακυρώνονται
Εικοσιτετράωρη απεργία κηρύχθηκε για σήμερα στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά στο Βέλγιο.
«Όλες οι πτήσεις που αναχωρούν και φθάνουν στο αεροδρόμιο του Σαρλερουά ακυρώνονται», δήλωσε λίγο μετά τις 6:00 π.μ. η διευθύντρια επικοινωνίας του Σαρλερουά Ναταλί Πιεράρ, αναφέρει η βελγική εφημερίδα Le Soir.
Όπως επισημαίνουν τα βελγικά μέσα, συνιστάται στους επιβάτες που αναχωρούν κατά τη διάρκεια της ημέρας να μην μεταβούν στο αεροδρόμιο και να επικοινωνήσουν με την αεροπορική τους εταιρεία.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.