Ισραήλ: Η Χαμάς δολοφόνησε την αδερφή τους και μετά πέθανε η μητέρα τους - Η τραγική ιστορία των αδερφών Σενιόρ

Ισραήλ: Η Χαμάς δολοφόνησε την αδερφή τους και μετά πέθανε η μητέρα τους - Η τραγική ιστορία των αδερφών Σενιόρ

Το δράμα της οικογένειας Σενιόρ στο Ισραήλ παρουσιάζει το protothema - Η αδερφή που αποφάσισε τελευταία στιγμή να παέι στο μοιραίο φεστιβαλ και η μητέρα που δεν άντεξε και «έφυγε» 15 μέρες μετά

israel-aderfia-arthrou
Ατέλειωτες είναι οι προσωπικές ιστορίες πίσω από τις δολοφονίες εκατοντάδων Ισραηλινών την 7η Οκτωβρίου. Οι συγγενείς των θυμάτων προσπαθούν να κατανοήσουν τον πόνο της απώλειας, πράγμα αδύνατο, καθώς δεν έχουμε κλείσει ούτε μήνα από την αποφράδα εκείνη ημέρα.

Με τον φωτορεπόρτερ Παναγιώτη Κουφαλεξη επισκεπτόμαστε το διαμέρισμα της οικογένειας Σενιόρ, λίγο έξω από το Τελ Αβιβ. Στο μικρό σαλόνι βλέπουμε φίλους και συγγενείς της οικογένειας που έχουν έρθει να συμπαρασταθούν στα δυο αδέρφια, τον Aviram Ben Senior και τον Shay Ben Senior.

israel_aderfia5


Κλείσιμο
Εδώ ο θρήνος είναι διπλός. Την 7η Οκτωβρίου, οι τρομοκράτες της Χαμάς, δολοφόνησαν την αδερφη τους, Danielle Ben Senior και 15 μέρες μετά, η μητέρα τους, Perry Ben Senior άφησε την τελευταία της πνοή, ούσα συντετριμμένη από τον απροσδόκητο και άδικο θάνατο της κόρης της.

aderfi
Η Danielle Ben Senior που δολοφονήθηκε στο μουσικό φεστιβάλ στις 7 Οκτωβρίου



israel_aderfia1
israel_aderfia2


«Η μητέρα μου πέρασε μία δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της, είχε εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από μισό περίπου χρόνο και η αδερφή μας την φρόντιζε στο σπίτι της» λέει ο Aviram και συνεχίζει: «Στις 7 Οκτωβρίου η αδερφή μας πήγε να διασκεδάσει στο μουσικό φεστιβάλ, όμως και δεν γύρισε στο σπίτι και η μάνα μας έμεινε μόνη της, εγκλωβισμένη στο κρεβάτι της εκείνο το βράδυ. Κανένας μας δεν ήξερε πως η Danelle είχε πάει στο φεστιβάλ, ήταν μια απόφαση που πήρε αυθόρμητα με μια φίλη της το βράδυ της Παρασκευής. Της άρεσαν τα πάρτι, αλλά το να πάει έτσι στο νότο, στα ξαφνικά για ένα πάρτι, ήταν ασυνήθιστο για εκείνη. Γι' αυτό και στην αρχή δεν το πιστεύαμε πως πήγε».

israel_aderfia3


Αφού είχαν περάσει μερικές ώρες και τα αδέρφια της βεβαιώθηκαν πως η Danielle είχε πάει όντως στο rave πάρτι, άρχισαν να την αναζητούν. Η μητέρα τους, στην αρχή τουλάχιστον, απέκλεισε το ενδεχόμενο να της είχε συμβεί κάτι κακό και επέμενε πως «όλα αυτά είναι κουταμάρες και η Ντάνι θα έρθει οπού να 'ναι, θα την περιμένω, δεν πάμε πουθενά».

mitera
Η μητέρα των αδερφών Σενιόρ, η οποία πέθανε δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της κόρης της


«Η μητέρα μας είχε άνοια, φοβερά κινητικά προβλήματα και αλλά θέματα υγείας και εξαρτιόταν απολύτως από τη Danielle»
εξηγεί ο μικρότερος αδερφός Perry Ben Senior. Τους πήρε συνολικά τρεις μέρες για να επιβεβαιώσουν τον θάνατο της αδερφής τους. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα μετέφεραν την μητέρα τους σε Γηροκομείο. Εκεί έμαθε δυσάρεστα νέα, δεν άντεξε και έκλεισε τα μάτια της, για πάντα.



Ειδήσεις σήμερα:

«Απελευθερώσαμε γυναίκα στρατιώτη στη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης», ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός

Βίντεο: Ο Τσέχος πρόεδρος χτύπησε κατά λάθος με το κοντάρι σημαίας αξιωματικό στο κεφάλι - «Υποτίμησα το βάρος»


Γραφιστικό ατόπημα, λέει η Ερωτοκρίτου και απολογείται για την «απροσεξία» με την ΑΙ εικόνα για την 28η Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης