Πόλεμος στο Ισραήλ - Ισραηλινός στρατός: «Απελευθερώσαμε γυναίκα στρατιώτη στη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης»

Πόλεμος στο Ισραήλ - Ισραηλινός στρατός: «Απελευθερώσαμε γυναίκα στρατιώτη στη διάρκεια της χερσαίας επιχείρησης»

«Η Uri Megidish απελευθερώθηκε στη χερσαία επιχείρηση και είναι καλά στην υγεία της», είπαν οι IDF - Έχουμε δεσμευτεί για την απελευθέρωση όλων των απαχθέντων, είπε ο Νετανιάχου, που ευχαρίστησε στρατό και Σιν Μπετ

stratiotis_oikogeneia
Για την απελευθέρωση μιας νεαρής γυναίκας στρατιώτη, την οποιά είχε απαγάγει η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ενημέρωσαν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο ισραηλινός στρατός (IDF) και το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση «απόψε, η γυναίκα στρατιώτης Ούρι Μεγκίντις αφέθηκε ελεύθερη, κατά τη διάρκεια χερσαίας επιχείρησης, μετά την απαγωγή της από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου».



«Η στρατιώτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, η κατάστασή της είναι καλή και συναντήθηκε με την οικογένειά της. Οι IDF και η Σιν Μπετ θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση των απαχθέντων» πρόσθεσε ο Ισραηλινός στρατός.





Σημειώνεται πως, κατά τη διάρκεια των μαχών του ισραλινού στρατού με άντρες της Χαμάς μετά την εισβολήτης 7ης Οκτωβρίου, έχουν σκοτωθεί πάνω από 300 στρατιώτες των IDF.

Νετανιάχου: Καλωσήρθες σπίτι Ούρι, συγχαρητήρια σε στρατό και Σιν Μπετ

Κλείσιμο
Για την απελευθέρωση της στρατιώτη μίλησε, σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Twitter, και ο πρωθυπουργός Νετανιάχου, ο οποίος συνεχάρη τον στρατό και τη Σιν Μπετ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, επανέλαβε τη δέσμευσή του για την απελευθέρωση όλων των απαχθέντων, ενώ απευθύνθηκε και στη Χαμάς, λέγοντας «θα συνεχίσουμε να σας καταδιώκουμε, θα συνεχίσουμε να σας κυνηγάμε. Θα σας χτυπάμε μέχρι να πέσετε».




Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ δήλωσε ότι η απελευθέρωση της στρατιώτη από την αιχμαλωσία της Χαμάς αποτελεί «περαιτέρω απόδειξη της ικανότητάς μας να προσεγγίσουμε τους ομήρους και των πλεονεκτημάτων της χερσαίας επιχείρησης». Ο Γκαλάντ πρόσθεσε ότι το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται για έναν πόλεμο στο βορρά, «αλλά όποιος μας παρασύρει σε αυτόν θα πληρώσει» και πρόσθεσε ότι η Χεζμπολάχ «πληρώνει βαρύ τίμημα» στις μάχες στα βόρεια σύνορα.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η Χαμάς αποκεφάλισε τη Σάνι Λουκ – «Αυτά τα βάρβαρα σαδιστικά ζώα της έκοψαν το κεφάλι» λέει ο πρόεδρος

Υπουργείο Οικονομικών: Έρχεται «μπόνους» για όσους καταγγέλλουν φοροδιαφυγή από την εφαρμογή «Appodixi»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Έχουν κόψει τη Γάζα στα δύο - Περικυκλωμένη από τανκς και μπουλντόζες η πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης