Πόλεμος στο Ισραήλ - IDF: Ένοπλοι της Χαμάς πυροβολούν αδιακρίτως στις τουαλέτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με τους 260 νεκρούς

Πόλεμος στο Ισραήλ - IDF: Ένοπλοι της Χαμάς πυροβολούν αδιακρίτως στις τουαλέτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ με τους 260 νεκρούς

«Η Χαμάς δεν ενδιαφέρεται για το ποιος, απλά σκοτώνει» τονίζουν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις

festival-israil-pirovolismoi
Τουλάχιστον 260 άνθρωποι δολοφονήθηκαν στο μουσικό φεστιβάλ στο νότιο Ισραήλ που αποτέλεσε τον πρώτο μεγάλο στόχο της Χαμάς κατά την επίθεσή της το πρωί του Σαββάτου (7/10).

Μάλιστα, την Παρασκευή οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF), έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που ένοπλοι της Χαμάς πυροβολούν αδιακρίτως στις τουαλέτες κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Supernova κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας.

Δείτε το βίντεο:


Κλείσιμο
«Αυτό απλά σας δείχνει ότι η Χαμάς δεν ενδιαφέρεται για το ποιος, απλά σκοτώνει» υπογραμμίζουν στην ανάρτηση, οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται ότι το υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ επρόκειτο να είναι μια ολονύχτια γιορτή με χορό, τραγούδι και διασκέδαση. Ήταν στημένο σε μια αγροτική περιοχή κοντά στα σύνορα Γάζας-Ισραήλ και χιλιάδες νέοι θα γιόρταζαν την εβραϊκή γιορτή Sukkot.

Έγινε όμως τόπος θανάτου και μαρτυρίου για 260 ανυποψίαστους ανθρώπους όταν ένοπλοι της Χαμάς τους επιτέθηκαν αιφνιδιαστικά νωρίς το Σάββατο. Τρομοκρατημένοι οι άνθρωποι έτρεχαν να σωθούν από τα πυρά.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Ανεπιβεβαίωτες αναφορές υποστηρικτών της Χαμάς για «εμπλοκή» με ισραηλινό F-16 στη Γάζα

Επίθεση σε σχολείο στη Γαλλία: Γνωστός στις Αρχές ο Τσετσένος δράστης - Πώς τον περιγράφει πρώην καθηγητής του

Παλλήνη: Η στιγμή που συμμορία παίρνει αγκαλιά χρηματοκιβώτιο και το φορτώνει σε αυτοκίνητο - Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης