Πόλεμος στο Ισραήλ: Ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις φρικαλεότητες της Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ηχητικό ντοκουμέντο αποκαλύπτει τις φρικαλεότητες της Χαμάς

Το ηχητικό φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο στρατός του Ισραήλ - Η συνομιλία ανάμεσα σε τρομοκράτη και ανώτατου στελέχους της Χαμάς

hamas
Παγκόσμιο αποτροπιασμό προκαλούν οι φρικαλεότητες της παλαιστινιακής ισλαμιστικής οργάνωσης Χαμάς που έχει προχωρήσει σε σφαγές αμάχων εισβάλλοντας σε κιμπούτς στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Σε μια περίοδο που η Δύση ολοένα και περισσότερο καταδικάζει τις βαρβαρότητες της Χαμάς, τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης προβάλλουν ένα ηχητικό ντοκουμέντο που έχει φέρει στο φως ο στρατός και σε αυτό ακούγεται κατά τα οσα μεταδίδουν, ένας ανατριχιαστικός διάλογος μεταξύ διοικητή της οργάνωσης και τρομοκράτη και αποκαλύπτονται την ίδια στιγμή οι σφαγές που έγιναν, την 7η Οκτωβρίου.


Κλείσιμο
Σύμφωνα με την αναφορά του ισραηλινού στρατού, το τηλεφώνημα από τον τρομοκράτη στον επικεφαλής της μονάδας έγινε για να περιγραφεί η βάναυση δράση στην περιοχή της Λωρίδας της Γάζας.

«Ορκίζομαι, θα τους σκοτώσω. Είμαστε μέσα. Αυτοί ζουν ευτυχισμένοι και εμείς εκτοπισμένοι» ακούγεται να λέει ο τρομοκράτης στο τηλεφώνημα.  «Θέλω να πυροβολήσω την πόρτα» λέει επίσης και στη συνέχεια ακούγουνται πυροβολισμοί. «Τα παιδιά θέλουν να μιλήσουν στους γονείς τους και να πουν αντίο» καταλήγει η συνομιλία.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτογραφίες από το μπάνιο που βρέθηκε νεκρή η 24χρονη που πέθανε από ηλεκτροπληξία στη Θεσσαλονίκη

Ανάμεσα στις 15 πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου η Κρητικιά Ζωή Ασουμανάκη - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Το protothema.gr στο κιμπούτς του Κισουφίμ του Ισραήλ - Οι μαρτυρίες των επιζώντων της σφαγής από τη Χαμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης