Πόλεμος στο Ισραήλ: Το νοσοκομείο που στεγάζει την μοναδική ογκολογική μονάδα στη Γάζα κλείνει λόγω έλλειψης καυσίμων
Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Τουρκικού Νοσοκομείου Φιλίας η έλλειψη καυσίμων επηρεάζει την ικανότητα της μονάδας να παρέχει φροντίδα σε καρκινοπαθείς
Το νοσοκομείο θα σταματήσει «μεγάλο μέρος των υπηρεσιών του» και το υπόλοιπο μέρος θα κλείσει «το αργότερο σε 48 ώρες», αφήνοντας όλους τους καρκινοπαθείς στη Γάζα χωρίς κρίσιμη υγειονομική περίθαλψη, ανέφερε η ανακοίνωση. Σημειώνεται πως σύμφωνα με εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας της Γάζας τα νοσοκομεία έχουν μπει «σε ένα στάδιο εικονικής κατάρρευσης».
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.