Εκτός της ευρωομάδας «Left» ο Αλέξης Γεωργούλης

Εκτός της ευρωομάδας «Left» ο Αλέξης Γεωργούλης

Κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης η υπόθεση με τον Έλληνα ευρωβουλευτή χαρακτηρίστηκε ιδαίτερα σοβαρή

Alexis_Georgoulis
Το Έκτακτο Προεδρείο της Ομάδας «left» αποφάσισε να τεθεί ο Αλέξης Γεωργούλης εκτός της Ομάδας, σεβόμενη την πρόταση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, αρκετές αντιπροσωπείες έλαβαν τον λόγο, τονίζοντας την σοβαρότητα της υπόθεσης και της ανάγκης η Ομάδα «Left» να λάβει συγκεκριμένη απόφαση άμεσα, κάτι σημαντικό και για την προστασία της.

Υπενθυμίζεται ότι ο ευρωβουλευτής τέθηκε χθες αιφνιδιαστικά εκτός ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση στο ευρωκοινοβούλιο από την Ρομπέρτα Μετσόλα ότι ερευνάται από τις εισαγγελικές αρχές του Βελγίου για υπόθεση χρήσης βίας.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, ανέφερε σήμερα ότι η υπόθεση ήταν από την πρώτη στιγμή γνωστή στις Βρυξέλλες και στην ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα ο ηθοποιός είχε κληθεί σε εξηγήσεις από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Ο ευρωβουλευτής διευκρίνισε πως ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον Δημήτρη Παπαδημούλη, όταν υπήρξαν αυτές οι φήμες, και τις είχε είχε διαψεύσει.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Παπαδημούλης, όταν είδε το θέμα το φως της δημοσιότητας χθες έγραψε στο Twitter «Ο @syriza_gr και η Ευρωομάδα μας αντέδρασαν ακαριαία, μόλις μάθαμε την καταγγελία κατά του ΕΒ Γεωργούλη. Η υπόθεση θα κριθεί από τις Βελγικές αρχές με τις νόμιμες διαδικασίες. Απαράδεκτη η δημοσιοποίηση των στοιχείων της καταγγέλλουσας. Μηδενική ανοχή στην σεξουαλική παρενόχληση!».


Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Η σκοτεινή πλευρά του Αλέξη Γεωργούλη - Όταν μιλούσε για ασταθή προσωπική ζωή και καταστροφικούς έρωτες

Επίθεση των Άγγλων της Dolphin Capital Investors στον Μίλτο Καμπουρίδη για την επένδυση στο Πόρτο Χέλι

Πέθανε ξαφνικά η Δέσποινα Γερουλάνου που ταύτισε τη ζωή της με το Μουσείο Μπενάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης