«Χρόνια πολλά» από το δικαστήριο ευχήθηκε ο Τραμπ στη Μελάνια

«Χρόνια πολλά» από το δικαστήριο ευχήθηκε ο Τραμπ στη Μελάνια

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στο δικαστήριο, ενώ είναι απούσα και από την προεκλογική εκστρατεία του συζύγου της

trump__court
Δύο λόγια στη σύζυγό του Μελάνια Τραμπ είχε να πει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ λίγο πριν μπει στο δικαστήριο στη Νέα Υόρκη όπου δικάζεται για τις πληρωμές στην πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς.

'It's very cold in there': Trump wishes Melania happy birthday from 'freezing' courthouse


«Θέλω να ξεκινήσω ευχόμενος στη σύζυγό μου Μελάνια πολύ ευτυχισμένα γενέθλια», είπε και πρόσθεσε ότι «θα έπρεπε να είμαι μαζί της, αλλά βρίσκομαι στο δικαστήριο για μια στημένη δίκη».

Κλείσιμο
«Είναι στη Φλόριντα», είπε για τη σύζυγό του, η οποία δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στο δικαστήριο. «Θα πάω εκεί απόψε, αφού τελειώσει αυτή η υπόθεση, αυτή η φρικτή, αντισυνταγματική υπόθεση», είπε.

Η Μελάνια Τραμπ, όπως σημειώνει το CNN, ήταν απούσα κατά τη διάρκεια της δίκης του πρώην προέδρου - όχι περίεργο φυσικά καθώς το δικαστήριο ασχολείται με τις εξωσυζυγικές περιπέτειές του. Απούσα είναι και από την προεκλογική εκστρατεία, καθώς εκείνος προσπαθεί να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Κατά τη δίκη του, ο Τραμπ αντιμετωπίζει 34 κακουργηματικές κατηγορίες για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων που σχετίζονται με αποζημιώσεις για συνεργάτη του, Μάικλ Κοέν, προκειμένου να πληρώσει την πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς 130.000 δολάρια λίγο πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Στόχος ήταν να μη μιλήσει η Ντάνιελς για τις συνευρέσεις τους αρκετά χρόνια νωρίτερα. Ο πρώην πρόεδρος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες.


Ειδήσεις σήμερα:

Επιστρέφει στα δημόσια καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος

Ολυμπιακή Φλόγα: Στον δρόμο για το Παρίσι - Δείτε βίντεο από την τελετή παράδοσης στο Καλλιμάρμαρο

Αργεντινή: Μία 60χρονη στέφθηκε Μις Μπουένος Άιρες - Είναι η γηραιότερη διαγωνιζόμενη που κατακτά τον τίτλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης