Μακρόν από το Ιρπίν: Η Ουκρανία αντιστέκεται, πρέπει να μπορεί να κερδίσει

Μακρόν από το Ιρπίν: Η Ουκρανία αντιστέκεται, πρέπει να μπορεί να κερδίσει

Ο Γάλλος πρόεδρος, μαζί με τον Γερμανό καγκελάριο και τον Ιταλό πρωθυπουργό βρίσκονται στην Ουκρανία – Δημοσίευσε βίντεο με κατεστραμμένα κτήρια από το Ιρπίν

macron_irpin
«Μια κατεστραμμένη πόλη», όπου είναι ορατά τα στίγματα της βαρβαρότητας χαρακτήρισε το Ιρπίν ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Ουκρανία με τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς και τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Ντράγκι.

Ο Μακρόν δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter βίντεο με ερειπωμένα κτήρια, εξαίροντας τον ηρωισμό των Ουκρανών ανδρών και γυναικών «που σταμάτησαν τον ρωσικό στρατό όταν κατέβαινε στο Κίεβο». Μάλιστα έστειλε το μήνυμα ότι «η Ουκρανία αντιστέκεται. Πρέπει να μπορεί να κερδίσει».

«Ιρπίν στην Ουκρανία. Είδαμε μια κατεστραμμένη πόλη με στίγματα βαρβαρότητας. Και επίσης τον ηρωισμό των Ουκρανών ανδρών και γυναικών που σταμάτησαν τον ρωσικό στρατό, όταν κατέβαινε στο Κίεβο. Η Ουκρανία αντιστέκεται. Πρέπει να μπορεί να κερδίσει» έγραψε στα ουκρανικά.



Ειδήσεις σήμερα:

Αύριο το τελευταίο αντίο στην 22χρονη αθλήτρια που κατέρρευσε στην Κομοτηνή - Η προσοχή στραμμένη σε τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις


Κομπίνα «μαμούθ» από Κινέζα στον Γέρακα - Απέσπασε πάνω από €4 εκατ. από 340 επενδυτές


Παραλήρημα Μεντβέντεφ για την επίσκεψη Μακρόν, Σολτς και Ντράγκι στο Κίεβο - «Φίλοι βατράχων, λουκάνικων και σπαγγέτι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης