Βίντεο: Μποντιμπίλντερ έπαθε τρομακτική ακμή από τα στεροειδή

Βίντεο: Μποντιμπίλντερ έπαθε τρομακτική ακμή από τα στεροειδή

Ένας 24χρονος είδε το δέρμα του να καταστρέφεται στην προσπάθειά του να αποκτήσει ένα μυώδες σώμα– Οι γιατροί λένε πως δεν έχουν ξαναδεί κάτι παρόμοιο

Builder
Ένας μποντιμπίλντερ εκλιπαρεί τους γιατρούς να τον βοηθήσουν να απαλλαγεί από τη φρικτή ακμή που απέκτησε μετά την αλόγιστη χρήση στεροειδών που έκανε για να αποκτήσει το γυμνασμένο κορμί των ονείρων του.

Ο 24χρονος Dave Hartrey απέκτησε τόσο εκτεταμένες πληγές σε όλο του το κορμί που αναγκάστηκε να μείνει καθηλωμένος στο σπίτι για εννέα μήνες μέχρι να επουλωθούν.

Ένα ανησυχητικό βίντεο στο TikTok που εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο περιγράφει λεπτομερώς τη δυστυχία του μυώδη άνδρα, αλλά τώρα γίνεται viral σε όλο τον κόσμο, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 6,5 εκατομμύρια προβολές.

«Οι δερματολόγοι και οι γιατροί περιέγραψαν την ακμή ως κάτι που δεν είχαν ξαναδεί ποτέ», λέει ο Hartrey, στο βίντεο στον λογαριασμό του στο TikTok.

Όπως λέει ανέβασε το εν λόγω βίντεο για να «ευαισθητοποιήσει» σχετικά με τους κινδύνους της που κρύβει η χρήση στεροειδών.

«Αυτή η ακμή δεν ήταν σαν τις κανονικές κηλίδες. Συνήθιζε να βγαίνει σαν σπυρί και όταν αυτό το σπυρί έσκασε, άφηνε ανοιχτές πληγές στην πλάτη, το στήθος και το πρόσωπό μου». Όπως λέει μάλιστα θα μείνει σημαδεμένος για όλη του τη ζωή.



Κλείσιμο
Τα συνοδευτικά στιγμιότυπα δείχνουν την πληγωμένη πλάτη του νεαρού, η οποία θυμίζει την παραμορφωμένη σάρκα του πρωταγωνιστή των ταινιών τρόμου Freddy Krueger από το «A Nightmare on Elm Street».


Ο 24χρονος είχε την πρώτη του περιπέτεια με τα συνθετικά ενισχυτικά μυών όταν ξεκίνησε να κάνει προπονήσεις στον κόσμο του bodybuilding.

«Όταν ήμουν 20 ετών, άρχισα να προπονούμαι με έναν bodybuilder και μου άρεσε πολύ η προπόνηση μαζί του, οπότε αποφάσισα να ακολουθήσω κι εγώ τον δρόμο του bodybuilding», δήλωσε ο Hartey, ο οποίος γυμνάζεται από τα 16 του χρόνια. Όταν πηγαίνεις στο γυμναστήριο και αρχίζεις να σημειώνεις πρόοδο, ο κόσμος σε κατηγορεί ότι παίρνεις στεροειδή, και καθώς το bodybuilding έχει μια σύντομη καριέρα, αποφάσισα να το ακολουθήσω».

Και πρόσθεσε: «Πήρα τα δικά μου από έναν τύπο στο γυμναστήριό μου, κάτι που δεν θα το συνιστούσα καθόλου, γιατί μπορεί να παίρνεις οτιδήποτε!».

Ενώ ο Ιρλανδός είδε σίγουρα αποτελέσματα, σε ότι είχε να κάνει με τη σωματική του διάπλαση ξεκίνησαν τα προβλήματα στο δέρμα του. «Κατέληξα να έχω το πρώτο μου ξέσπασμα στην πλάτη μου στα μέσα του 2020», εξήγησε ο Hartrey.

πηγή: newyorkpost

Ειδήσεις σήμερα:

Αυστραλία: Περίπου 2.500 άνθρωποι πόζαραν γυμνοί για τον καρκίνο του δέρματος


Asia Express: Ξέσπασαν Γιάννης και Λευτέρης και ζήτησαν να αποχωρήσουν - Δείτε βίντεο


Κατερίνα Λάσπα: Χορεύει στους ρυθμούς του ύμνου του ΠΑΣΟΚ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης