Γυναικολογικός καρκίνος: Όλες οι εξελίξεις για την αντιμετώπισή του στο συνέδριο του ΙΑΣΩ

Γυναικολογικός καρκίνος: Όλες οι εξελίξεις για την αντιμετώπισή του στο συνέδριο του ΙΑΣΩ

Θα πραγματοποιηθεί από τις 8-10 Απριλίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του νοσοκομείου - Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν

ΚΑΡΚΙΝΟς
O γυναικολογικός καρκίνος θα βρεθεί στο επίκεντρο του 6ου Συνεδρίου Θεραπευτικών Εξελίξεων στην Ογκολογία που διοργανώνει το ΙΑΣΩ με τίτλο «Καρκίνος του Μαστού και Γυναικολογική Ογκολογία», από την Παρασκευή 8 έως την Κυριακή 10 Απριλίου 2022, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του νοσοκομείου. Το συνέδριο διοργανώνεται από το Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Κλινικής Ογκολογίας (ΕΡ.Ε.Ι.Κ.Ο.).

Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων στην αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου και η επισήμανση του ουσιαστικού ρόλου της πολυδιάστατης επιστημονικής αντιμετώπισης του ασθενούς. Ως ομιλητές συμμετέχουν διακεκριμένοι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων όπως Παθολόγοι - Ογκολόγοι, Χειρουργοί, Ακτινοθεραπευτές, Γυναικολόγοι - Ογκολόγοι, Παθολογοανατόμοι, Ουρολόγοι κ.α.

Επιστημονικά υπεύθυνοι του Συνεδρίου είναι οι κ.κ. Ευάγγελος Ε. Μαραγκουδάκης, MD, Ογκολόγος - Ακτινοθεραπευτής, Διευθυντής Κέντρου Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, Θεόδωρος Πανοσκάλτσης, MD, PhD, FRCOG, ESPSO, Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής / Γυναικολογίας και Ενδοσκοπικής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και Βασίλειος Α. Γεωργούλιας, Παθολόγος - Ογκολόγος, Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν με φυσική παρουσία, με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού και μέσω live streaming.

Κλείσιμο
Οι ενδιαφερόμενοι για την εγγραφή και τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εξής διεύθυνση: https://livetime.gr/event/msteo22

Ειδήσεις σήμερα

«Η συμβίωση με τον ιό δεν θα είναι εύκολη», λέει ο Πρασσάς - Τι θα γίνει με την 4η δόση

Έφτασε στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου - Γιατί είναι «κόκκινο πανί» στις φυλακές, θα προαυλίζεται μόνη

Η «μουντή» καλημέρα στο συγκλονιστικό σκίτσο του Αρκά για τις φρικαλεότητες στη Μπούτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης