Osteostrong Webinar: Σύγχρονες διατροφικές τάσεις

Osteostrong Webinar: Σύγχρονες διατροφικές τάσεις

Μη χάσετε το επόμενο webinar της OsteoStrong Greece που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:00

webinar
Με την άνοδο του βιοτικού επιπέδου του δυτικού ανθρώπου, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, αναπτύχθηκε επιτέλους η έννοια της ευεξίας και του wellbeing στις κοινωνίες που είχαν την πολυτέλεια να στραφούν προς τέτοιου προσανατολισμού φιλοσοφίες.

Στο πλαίσιο αυτό, ο σύγχρονος άνθρωπος άρχισε να αναζητά συγκεκριμένους τρόπους βελτίωσης της καθημερινότητάς του και θωράκισης του οργανισμού του. Κυρίαρχο ρόλο σε αυτό τον τρόπο προσέγγισης της διαβίωσης, πολύ φυσιολογικά, έπαιξε η διατροφή. Μέσα στα τελευταία χρόνια, αναπτύχθηκαν διάφορες διατροφικές τάσεις με φανατικούς υποστηρικτές. Τάσεις αλληλοσυγκρουόμενες, πολύ συχνά, που υπόσχονται θωράκιση της υγείας, καλύτερες αθλητικές επιδόσεις, περιβαλλοντική ηθική και πολλά ακόμα.

Τέτοιες τάσεις είναι η vegan, η keto, η vegetarian, η carnivore, η plant based και βέβαια η διαλειμματική νηστεία που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια.

Η πληροφορία που διαχέεται – ειδικά μέσω του διαδικτύου – είναι αμέτρητη. Και μολονότι οι θιασώτες κάθε τάσης συχνά ανεβάζουν τους τόνους της αντιπαράθεσης υποστηρίζοντας ο καθένας τη δική του προσέγγιση ως σωστή, τα όρια δεν είναι σαφή. Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και, ενδεχομένως, να μη λειτουργούν όλα για όλους.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται το επόμενο webinar της OsteoStrong Greece που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Η Katy Taveira (https://youtu.be/UQ6AoV2avv8) , nutrition specialist του myathlete (www.myathlete.eu) , του κορυφαίου hub άσκησης και ευεξίας στην Ελλάδα, μας μιλά για όλες τις «άγνωστες λέξεις» και γνώριμες τάσεις στην σύγχρονη διατροφή: keto ή vegan; Vegetarian ή plant based; Και γιατί; Αν είστε από εκείνους που έχουν απορίες και ενδιαφέρονται για τη διατροφή τους, δεν έχετε παρά να κάνετε την εγγραφή σας στο παρακάτω link: https://zoom.us/webinar/register/WN_0w0putpHRPCnPygAjmP9RA

Κλείσιμο
Το webinar θα μεταδοθεί live από τη σελίδα της OsteoStrong Greece στο facebook, που την βρίσκετε εδώ: https://www.facebook.com/osteostronghellas

Πριν από μερικές ημέρες η OsteoStrong Greece έκλεισε δύο χρόνια ζωής.

Αμέτρητοι άνθρωποι επωφελήθηκαν από τις ευεργεσίες της μεθόδου της αυτό το διάστημα.

Αν θα θέλαμε να αναφερθούμε επιγραμματικά σε όσα προσφέρει στον ανθρώπινο οργανισμό το Spectrum της OsteoStrong, που εντάσσεται στη σύγχρονη πρωτοποριακή πρακτική του biohacking θα αναφέραμε τα παρακάτω: 

-Αύξηση οστικής πυκνότητας 
-Βελτίωση κινητικότητας αρθρώσεων
-Αύξηση μυικής δύναμης
-Βελτίωση ισορροπίας
-Αύξηση μεταβολισμού γλυκόζης
-Βελτίωση ευκινησίας 
-Εξάλειψη/Μείωση πόνων στη μέση 
-Πρόληψη από τραυματισμούς
-Ενίσχυση μεταβολικής ενέργειας
-Βελτίωση αθλητικών επιδόσεων

Ειδήσεις σήμερα: 
 
Κορωνοϊός - Ο πόλεμος των εμβολίων: H EE απειλεί να βάλει στοπ στην εξαγωγή τους

Τραγωδία στον Όλυμπο: Η κατάθεση του επιζώντα θα «ρίξει φως» στον τραγικό χαμό των δύο γιατρών

Κιμούλης Gate: Έρχεται ντόμινο αποκαλύψεων στον θεατρικό χώρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης