Ντίνος Καρύδης: Και ο Ιησούς επέλεξε τον Ιούδα

Ντίνος Καρύδης: Και ο Ιησούς επέλεξε τον Ιούδα

Απαντώντας στην κριτική που δέχεται ότι ο ίδιος στήριξε τη σημερινή κυβέρνηση ο γνωστός ηθοποιός επανέρχεται με ένα tweet αυτοκριτικής αποδεχόμενος την ευθύνη του για την πολιτική στάση που κράτησε

Ντίνος Καρύδης: Και ο Ιησούς επέλεξε τον Ιούδα
Σε αυτοκριτική αλλά με αιχμηρό σχόλιο για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που κάποτε στήριξε, προχώρησε μέσω Twitter ο ηθοποιός Ντίνος Καρύδης μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτησή του για τη μείωση της σύνταξής του κατά 50%.

Ο ηθοποιός την 1η ημέρα του Αυγούστου, προφανώς αφού επισκέφθηκε το ΑΤΜ, διαπίστωσε ότι ήταν ένας από τους χιλιάδες συνταξιούχους που είδαν τα έσοδά τους κουτσουρεμένα από τις άγριες περικοπές του νόμου Κατρούγκαλου
Κλείσιμο
. «Σήμερα παραλιγο να πάθω εγκεφαλικό» έγραψε ο κ. Καρύδης, αντίδραση που όμως προκάλεσε «έκρηξη» σχολίων καθώς οι χρήστες του Twitter θυμήθηκαν ότι προεκλογικά ο Ντίνος Καρύδης είχε στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το tweet της οργής




Και το tweet που θυμήθηκαν οι χρήστες του Twitter




Δύο ημέρες μετά, απαντώντας σε όσους τον επέκριναν για τη διαμαρτυρία του, ο Ντίνος Καρύδης με ανάρτησή του το πρωί της Τετάρτης αφενός εξέφρασε τη χαρά του για τα σχόλια που διαβάζει και αφετέρου «κάρφωσε» την κυβέρνηση γράφοντας ότι «εδώ ο Ιησούς διάλεξε για μαθητή του τον Ιούδα... και ήταν και Θεός».



Παρόλα αυτά η κριτική των «τουϊτεράδων» για την έκρηξη οργής του ηθοποιού συνεχίζεται με τα σχόλια να είναι ιδιαίτερα καυστικά:








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης