Ολοκληρώθηκε η συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλοςμε τους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» βρέθηκε μαζί με τον Παναγιώτη Μπόμη (γ. γραμματέα Ερασιτέχνη) και Μαργαρίτα Θάνου (δικηγόρος ΚΑΕ) και μίλησε στους πρωταγωνιστές για περίπου μία ώρα.
Ο Γιαννακόπουλος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την αγωνιστική εικόνα της ομάδα και ουσιαστικά «έτριξε» τα δόντια στον Ρικ Πιτίνο και τους παίκτες του.
Μετά το τέλος της συνάντησης σχολίασε πως, «Θεωρώ ότι μόνο και μόνο το γεγονός ότι ενώ είχαν ρεπό, παρ όλα αυτά τους μάζεψα και τους μίλησα είναι σημαντικό. Φτάνει και περισσεύει. Ο καθένας από κει και πέρα ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Τώρα το τι ειπώθηκε σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα και να βγει προς τα έξω, είναι κάτι που δεν κάνει καλό σε κανέναν».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.