Κύπελλο ποδοσφαίρου, ΑΕΚ - Άρης: Χτύπημα στον γυμναστή της ομάδας καταγγέλλουν οι Θεσσαλονικείς
Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ έχει εξελιχθεί... ροντέο, με τον Άρη να απειλεί με αποχώρηση καθώς κατήγγειλε ότι ο γυμναστής της ομάδας δέχθηκε επίθεση μετά το 2ο γκολ της ΑΕΚ
Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Άρης, την ώρα των πανηγυρισμών των παικτών της ΑΕΚ μετά το γκολ του Βράνιες, άγνωστοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και χτύπησαν τον Λάζαρο Βαρδάκη (γυμναστή του Άρη).
Εκεί ο Άγγελος Χαριστέας απείλησε με αποχώρηση από το γήπεδο, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, αλλά μετά από 6 λεπτά ο Πορτογάλος διαιτητής Ντίαζ κάλεσε τις δύο ομάδες να επιστρέψουν όπως και έγινε.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.