Βερνίκος: Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι μπορεί να κινείται σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο

Βερνίκος: Ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι μπορεί να κινείται σε κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο

Για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Γουλβς, αλλά και την φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας, μίλησε ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών, Κώστας Βερνίκος

4218187
Για το επίπεδο του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τον κόσμο του που τον στηρίζει με πάθος παντού, αλλά και την επόμενη αντίπαλο, Γουλβς, μίλησε ο ο υπεύθυνος διεθνών σχέσεων των Πειραιωτών, Κώστας Βερνίκος, λίγο μετά την κλήρωση στη Νιόν για τη φάση των «16» του UEFA Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Βερνίκος στην κάμερα της Cosmote Tv:

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να ονειρεύεται. Έχει αρχίσει από το καλοκαίρι και συνεχίζει επιτυχία. Αξίζουν συγχαρητήρια στον προποηνητή, στην ομάδα και κυρίως στους περισσότερους από 6000 Έλληνες που βρέθηκαν στο ‘Έμιρεϊτς’ και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα, σαν αυτή που πρέπει να βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα».

Για την κλήρωση με τη Γουλβς: «Θα αντιμετωπίσει άλλη μια αγγλική ομάδα. Με την Άρσεναλ υποχρέωσε και τους εκπρόσωπους της UEFA να αναφέρονται σε αυτόν σήμερα συνέχεια. Τεχνικά δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Ο προπονητής θα κάνει αυτό που πρέπει και η προσπάθεια θα είναι αυτή που θέλουμε».

Για τους προπονητές: «Αυτή η θέση είναι από τις πιο δύσκολες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη ζωή. Κάθε δευτερόλεπτο κρίνονται. Ο Μαρτίνς δουλεύει καλά και σκληρά και φαίνεται στο γήπεδο. Και στη ζωή του βλέπετε πόσο μετρημένος είναι και προτιμά να μιλά με τη δουλειά του. Θα δούμε απέναντι μας, έναν καλό Πορτογάλο προπονητή. Ελπίζουμε ο ολυμπιακός να κερδίσει όχι μόνο για τον ίδιο, αλλά να κερδίσει βαθμούς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δίνει τη δική του μάχη».

Για την παρουσία του κόσμου: «Το ίδιο θα γίνει και στα επόμενα δύο παιχνίδια. Αυτή η ενίσχυση που έρχεται με πάθος και χωρίς καμία ακρότητα. Είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Όπως χρειαζόμαστε να ανέβει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ολυμπιακός το απέδειξε ότι μπορεί να κινείται σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Εύχομαι του χρόνου και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες να τα πάνε καλά και να προσφέρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον Ποντένσε: «Είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Το μπόι που του λείπει, τόσες ικανότητες έχει στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα. Το μόνο που του λείπει είναι το τελείωμα και αυτό το βελτιώνει. Ελπίζω όχι κόντρα σε εμάς».

Κλείσιμο
Για το τι του έχει μείνει από την πρόκριση: «Η ατέλειωτη χαρά που έζησαν όλοι στο τέλος. Όλα κρίνονται στο δευτερόλεπτο. Αμέσως μετά κινδύνεψε και η Άρσεναλ έχασε μια ευκαιρία από έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή σαν τον Ομπαμεγιάνγκ . Ένας παίκτης της Άρσεναλ μπορεί ν κάνει όσο όλο το ρόστερ του Ολυμπιακού. Το ποδόσφαιρο, όμως, δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα πάθους και καρδιάς».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης